Тъкмят рецептата за бира със светена вода Кехлибарената течност ще се казва A-Men

Проф. Кантарджиев: Тирговият комар не пренася тропически вирусни инфекции

Русия и Турция може да правят заедно С-400

Тръмп: Вашингтон работи с Исламабад за слагане на край на войната в Афганистан

Не забраняват фермерските пазари Има заповед за спиране на продажбите на свинско месо и месни продукти

Кубрат Пулев си върна боксовия лиценз в САЩ

Бул. „Витоша” e №3 по ръст на наемите Цените са се повишили с 8,3% в рамките на една година

Макрон: 14 страни-членки на ЕС се споразумяха за нов „механизъм за солидарност“ за мигрантите

Бурджу Йозберк е красива и талантлива

Цените на петрола се повишиха

НАП спира временно 6 електронни услуги Няма достъп до обявите за продажба на имущество на длъжници

Имам ли право на майчински, ако ме съкратят в срока за изпитване

Откриха тухла с печат с името на римския консул Марулус в древния град Нове Уникалната находка датира от 184 година

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 23 юли 2019

Румен Петков: Може да се очаква взаимодействие на АБВ с БСП на местните избори

Дегустация на прошуто от черно прасе за първи път на „Вкусове от Италия 2017“

С обновена визия и нови продукти ще посрещне посетителите зоната „Вкусове от Италия“, която се провежда по време на международните изложения „Винария“ и „Фудтех“ за 13-а година поред. За първи път в палата 11 на панаира в Пловдив ще се дегустират салами и прошуто от черно прасе от район Неброди, както и поркета по традиционна римска рецепта. На италианските щандове ще могат да се видят още сирена, рикота (извара) от биволско мляко, сицилиански каноли, бадемови сладки, зеленчукови пастети, маслинени пасти, маслини, конфитюри, сосове, солена и сладка шамфъстъкова паста, екстра върджин зехтин, тестени сладкарски изделия, широка гама вина, биовино, ликьорни вина и още куп изкушения. Посетителите ще се запознаят с незалепващи тигани, изработени от вулканична сплав, както и с възможностите за услуги за транспорт и логистика до и от Италия.

Изложението „Вкусове от Италия“ ще бъде открито в сряда от посланика на Италия у нас д-р Стефано Балди, почетния консул на Италия в Пловдив д-р Джузепе де Франческо и ректора на Университета по хранителни технологии проф. дтн инж. Кольо Динков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.