Джамбазки и Контрера: Циганозащитниците да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ в гетата

Циганозащитниците трябва да бъдат пращани да живеят със „страдащите онеправдани“ жители на гетата. Те нямат място в Брюксел! Политиката на т.нар. „зелени“ е пагубна за устоите и ценностите на ЕС, категорични са представителят в Европейския парламент и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки и общинският съветник и председател на „Патриоти за София“ в СОС Карлос Контрера, съобщиха от пресцентъра на партията.

Позицията им идва в подкрепа на община Бургас, която спря водата на част от циганския квартал „Комлука“ заради неплатени сметки от над 100 хил. лв. Този напълно законен акт, обаче, беше използван от т.нар. правозащитници, които са сигнализирали Брюксел, посочват от ВМРО. И реакцията от там не закъсня в лицето на зелените в ЕП. Евродепутатът Ромео Франц написа писмо до администрацията на морския град. В писмото той казва, че хората в гетото „много страдали“ заради спряната вода. Нямало как да се измият и изкъпят, а те силно искали да се освежат без пари. Освен това имали и малки деца, които оставали жадни.

За нас това на първо място е недопустима намеса в политиката и правоприлагането на суверенна държава, каквато е България. Ние, Патриотите от ВМРО – Българско национално движение, сме категорични и последователни в позицията си, че законите са еднакви за всички, се казва в текста. - Няма как да консумираш нещо и да не го плащаш. Нещо повече – да консумираш, а друг да плаща сметката, защото за тази вода, за да стигне до циганската махала, са направени разходи. А тези разходи някой трябва да плати – в случая изрядният потребител, който всеки месец си плаща потребеното. Няма как едната част от обществото да работи, да плаща данъци, да си плаща наема или вноските за собствено законно притежавано жилище, а останалата – наречена от Франц „многострадална“ група, да има само права без насрещни задължения и да живее на гърба на останалите.

Стига толкова политическо лицемерие, зоват още Джамбазки и Контрера. Те огласиха скандални разкрития как в София циганите от „Филиповци“ и „Факултета“ крадат всяка година вода за милиони. Липсва обаче ясна политическа воля на големите парламентарни групи този въпрос веднъж завинаги да се реши чрез криминализиране на кражбите на вода, напомнят от ВМРО.

Войводите са категорични, че никой от партията няма да отстъпи от поставената за обсъждане Концепция за интеграция на маргинализираните групи от обществото на заместник министър-председателя и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов, придобила публичност като Концепция срещу циганизацията. Вече са започнали конкретни действия по нейното прилагане, като по места общинските съветници и кметовете на ВМРО са поискали ревизия и стартиране на процедура по премахване на незаконните постройки, преобладаваща част от които са в циганските гета. Има и внесен законопроект за спиране на социалните плащания при неизпълнение на ответни задължения от страна на бенефициентите. Има и проекти за насърчаване на образованата разумна раждаемост и др.

По отношение на втория пласт, които прозира от писмото на зеления депутат, то именно там се крие и бомбата с часовников механизъм, която бесните либерали в Съюза заложиха отдавна назад в годините. Нека Ви напомним, че именно тези розово-зелени мултикултуралисти повдигнаха не само темата за трети пол, вече налагат безполово образование в детските градини и училищата, въведоха местоимението „hes“, което използват за децата си, опитаха се да ни пробутат джендър идеологията под миловидната форма „борба с насилието над жени и домашното насилие“ (подкрепена от ПЕС, към чието семейство е и БСП), но и техни представители в недалечно време поискаха узаконяване на инцеста – кръвосмешението. Това са крайно опасни практики, които ще доведат не само до гибелта на ЕС, но и на европейската култура, на старите ценности, изградени върху християнската религия. Ценности, платени с кръв, заявяват Джамбазки и Контрера.

Ето защо ние предлагаме всякакви подобни субекти с нездрави намерения и щения, да бъдат командировани в българските гета, но не за по час-два. За поне месец-два, за да видят наяве приложението на извратените си намерения. След това ние ще ги попитаме какво мислят по темата цигани, права на травеститите, изнасилвачите и убийците, както и какво мислят за кръвосмешението, педофилията и други подобни техни болни фиксации, категорични са Ангел Джамбазки и Карлос Контрера.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика