Джеймс Бонд няма да бъде изигран от жена

Според продуцентката на съвременните филми за Джеймс Бонд - Барбара Броколи, малка е вероятността ролята на агент 007 до бъде поверена на жена.

59-годишната Броколи твърди, че следващият Бонд може да бъде с всякакъв цвят на кожата, но не и жена, пише БТА, цитирайки Контактмюзик.

"Не се интересувам от това да имам мъжки образ, влязъл в историята на киното, изигран от жена!", изтъкна продуцентката.

Досега в образа на Бонд са влизали актьорите Шон Конъри, Джордж Лейзънби, Роджър Мур, Тимъти Далтън, Пиърс Броснан, Даниел Крейг.

През юли миналата година се появиха твърдения, че чернокожата британската актриса Лашана Линч ще влезе в ролята на Агент 007. Идеята главният шпионин на Нейно Величество да стане представителка на нежния пол бе на една от авторките на лентата - Фийби Уолър-Бридж, известна с феминистките си възгледи.

Мнозинството от феновете на филмите за Джеймс Бонд обаче веднага изразиха възмущението си от новия избор. Според тях ролята на Бонд е прекалено мъжка, за да може с нея да се справи дама.

Ето че сега могат да се успокоят, защото тази възможност клони към нулата. Не е известно все още кой точно ще се превъплъти в култовия образ. Наскоро се появи информация, че това отново може да е Даниел Грейг, но Барбара Броколи не мисли така.

След 14-годишно участие в Бонд-поредицата Даниъл Крейг ще "освободи" ролята на агент 007 и Броколи с нетърпение очаква неговия заместник.

"Вълнувам се кой ще поеме щафетата, защото открай време съм фенка на Джеймс Бонд и такава ще си остана!", твърди Броколи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл