Дженифър Анистън и Брад Пит се събират отново, по работа

Дженифър Анистън и Брад Пит бяха славна холивудска двойка.

Всички помним краткия момент през януари, когато Дженифър Анистън и Брад Пит се събраха отново. Поводът бяха наградите SAG, а събитието накара целия свят да говори за този момент. 

Бившата двойка е в приятелски отношения, но след шумната раздяла с Анджелина Джоли феновете се надяваха, че Брад и Дженифър отново ще се съберат. Тези слухове най-накрая бяха оправдани. На 21 август тази бивша двойка ще се събере отново, и то за добра кауза.

Те ще отбележат 38 години от филма „Бързи времена в Риджмънт“. Макар и двамата да не са участвали пряко във филма, ще се присъединят към звезди като Морган Фрийман, Шая Лабъф и Джулия Робъртс за новия прочит. Въпреки това обаче участниците не са потвърдени и зрителите няма да знаят кой ще се включи до минути преди началото на прожекцията.

Това е първото събитие, което ги събира заедно (разбира се, ако не броим срещите зад кулисите на Оскарите). Каузата, благодарение на която те се събират, е свързана с организацията CORE. Това е хуманитарна благотворителна организация, която помага с тестовете за  COVID-19 и осигурява помощни средства на нуждаещите се в САЩ.

Коментари

Задължително поле