Джулиана Гани с първи снимки на сина си

Пищната красавица Джулиана Гани сподели първи снимки на сина си от погачата му. Името на момченцето все още се пази в тайна, известни са само първата буква - Д и това, че наследникът на Гани е кръстен на светец.

"ПОГАЧАА! Минаха 40 дни откакто сме родители! Беше забавно, беше щуро и красиво. Върнахме се в детството, където Бам-Бам ни беше приятел! Едно от любимите детски филмчета на всички нас оживя вкъщи!", написа плеймейтката в Instagram.

Подобно на други популярни личности, наскоро празнували погачи и първи рождени дни (Алекс Петканова, Мона Гочева и т.н.), и партито на Гани има своята тематика, а именно анимационния сериал "Семейство Флинстоун".

В допълнение към първите снимки на новороденото момченце, младата майка обеща, че ще пусне и видео от погачата в своя YouTube канал утре.

 

View this post on Instagram

 

ПОГАЧАА ?‍?‍??? Минаха 40 дни откакто сме родители!♥️ Беше забавно, беше щуро и красиво. Върнахме се в детството, където Бам-Бам ни беше приятел!??Едно от любимите детски филмчета на всички нас оживя вкъщи!? Огромни благодарности на @gentlemenscakes за тази уникална на вид и на вкус торта! ?? Благодарим и на най-добрата парти агенция - @confetti.bg ?? А за моето облекло се погрижи любимия ми бутик - @boutique.fashionable.bg ?? • Очаквайте влога от цялата погача в Ютуб утрее ??

A post shared by DJULIANA GANI (@djuliana_gani) on

Коментари

Задължително поле