Дидо от Д2 разочарова най-добрия си приятел във „Фермата“

Вокалистът на Д2 Дидо си извоюва възможността да оглави „Фермата“ в предпоследната седмица на шоуто, а с това и да вземе в свои ръце съдбата на останалите участници. Първата му сериозна задача беше да подбере двама души, които да изпрати като ратаи, а след това да се спре на един от тях и за първи дуeлист, който в неделя да се бори на арената за оставането си в шоуто.

Тъй като помакът Нури спечели имунитет от ратайство и с това обърка плановете на Дидо да го изпрати в обора, неговото място зае близкият му приятел Жоро. Компания в грижата за животните му правеше лесовъдката Милена. Именно от тях двамата Дидо трябваше да реши кой да се яви на последния елиминационен дуел на арената.

Въпреки огромното желание на Георги да отиде на арената, рокаджията прецени, че трябва да има мъжка солидарност и да направи женски дуел. Милена беше посочена за дуелист, което й се случва за първи път, тъй като нито една жена до момента не желаеше да се изправя срещу нея в елиминационна битка.

Изборът на Дидо обаче разочарова Жоро. Той се надяваше, че, ако бъде избран за дуелист, ще може да се изправи срещу помака Нури, определян за един от най-силните участници в шоуто. Мюсюлманинът също не скри изненадата си от решението на музиканта, тъй като смяташе, че в този етап на играта, буквално седмица преди големия финал, Дидо ще пожелае да елиминира някой от най-големите си конкуренти.

Коментари

Задължително поле