Дневен хороскоп на Алена за неделя, 29.12.2019

ОВЕН

Трудно успявате да се справите със служебните си задачи, ако в почивния ден се лутате между желанието си за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство, въпреки че сте приключили годината преди Коледните празници. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък в работата с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене, но не пропускайте факта, че продължението ще е в новата година. Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот.

ТЕЛЕЦ

Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията и да се наложи в почивния ден да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. На работното си място се справяте добре с поставените ви неочаквано трудни задачи. Както винаги сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове. Ако сте семейни, личните ви проблемите могат да се окажат сериозни и да доведат до раздяла. Несемейните ще срещнат своята брачна половинка. Вечерта зарадвате любимите си хора с подарък и романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Можете да организирате роднинско тържество в почивния ден. Отхвърлете до обед служебните си задължения. Следобед поставете началото на нови задачи. Намерете най-добрата подкрепа за идеите си във вашата сфера на дейност. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение. Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре и сте в почивка, пътувайте. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден.

РАК

Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че сте повлияни от емоцията в почивния ден и не ви се занимава с нищо извън приятните разговори с близки и приятели и подготовката за празничните дни. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторите си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти. Отношенията с любимите ви хора са хармонични. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране.

ЛЪВ

Изпитвате потребност да кажете мнението си без да се налага да премълчаване пропуските на вашите колеги, но в почивния ден няма да проявят разбиране. Реалната оценка на постигнатото е болезнена за вашите колеги и не я приемат. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми, на които нарочно не обръщаха внимание. На вратата ви чука ново увлечение, което ще ви създаде много неприятности, причина за сълзи и размяна на обидни думи. Ако сте влюбени, но все още не срещате взаимност, се отдайте на интимни разговори, последвани от незабравими сексуални мигове.

ДЕВА

Вашият авторитет ще се издигне, ако завършите до края на почивния ден започната сутринта работа. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Вечерта направете анализ на постигнатото, за да отстраните грешките и да запълните пропуските в знанията си. Подгответе програмата си за следващия месец. Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения.

ВЕЗНИ

Не разчитайте на късмета си в почивния ден, дори и ако сутринта ви е споходим за миг, защото може да пропуснете добра възможност за изява, появила се неочаквано. Активната работа е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелните си познати. Добре е чрез тях да разрешите важен професионален проблем, който не бива да ви притеснява повече. Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв ще ви отдалечи от близките ви и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

СКОРПИОН

Днес денят е почивен, а вие сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова помощ. Това искане не е необичайни и се случва винаги в края на годината, затова директно им откажете. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. Бъдете упорити, ако искате да се справите бързо със служебните си задачи и да се приберете навреме у дома. Вечерта възстановете хармонични отношения в дома си. Във ваша власт е да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предприетите от вас необмислени промени са причината за неприятностите на работното ви място в почивния ден и в края на годината, но причината е и във вашето поведение. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. Недейте да спорите без причина с колегите си. Пътуванията са успешни. Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

КОЗИРОГ

Начинанията са нежелателни в почивния ден и не само днес, а и до края на годината. Завършете започнатите задачи, ако сте изостанали с тях. Значимо предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които ви носят загуби. Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ще ви подведат с лъжи за лесни успехи, ако решите да се отдадете на нереалните си фантазии в този почивен ден. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. Бъдете критични към постъпките си, особено на работното място. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването с колегите си. Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели.

РИБИ

Ядосани сте защото търсите отговори, чрез които да си изясните каква е причина да възникват сякаш от нищото проблеми на работното място, но никой не е склонен да ви ги даде в този почивен ден. Взаимоотношенията ви с вашите колеги са обострени. Не слушайте близките си, които ви предлагат да си останете у дома и да не ходите на работа, защото ще си създадете допълнителни трудности. Не се учудвайте, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

Коментари

Задължително поле