Доц. Милен Михов, ВМРО: Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции

От ВМРО призоваха партньорите си от ГЕРБ и Обединените патриоти да работят за изпълнението на техни приоритети за управлението на страната. Според партията трябва да има напредък в разумни срокове и само това би осмислило тяхното участие във властта.

"Ние искаме да вкараме гориво в системата, отново Обединените патриоти да работят и да бъдат решаващ фактор в управлението на страната", обясни депутатът от ПГ на Обединените патриоти доц. Милен Михов по БНТ.

Проблемите в коалицията ни идват от личностни амбиции, стремежи за налагане и доминации, допълни депутатът.

По думите му, проблемът в Обединените патриоти рефлектира и в отношенията с ГЕРБ. "Първо обаче трябва да подредим собствения си двор, за да бъдем решаващ фактор в управлението", каза Михов.

"Ние искаме няколко много важни неща - мерки срещу циганската престъпност, разрешаване на проблемите на българите в чужбина и облекчаването на процедурите за получаване на българско гражданство, както и въпросът със социалната несправедливост", допълни още представителят на ВМРО.

"Искаме да бъдем заедно, работим активно" - така Михов коментира въпроса кога ще стане ясно дали Обединени патриоти ще излъчат общи кандидатури за предстоящите евроизбори.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика