Древни символи, заредени със златни печалби

Египет – земя богата на култура и съкровища, привличаща като магнит археолози и изследователи. На нея се намират едни от най-невероятните архитектурни  паметници на планетата, а древната египетска цивилизация впечатлява със своите познания в области като астрономия, медицина, инженерство и калиграфия. Културата на тази страна е пълна с митология, чрез която населението се е опитвало да намери обяснение на различни събития, да се предпази от уроки, беди или физически нападения. Голяма част от сакралните символи са част от различни видове украшения от злато. По време на ранните династии много известен е лотосът, въплъщаващ живота, създаването и прераждането. Скарабеят символизира жизнената сила, възкръсването и движението. Изправената, стилизирана фигура на кобрата олицетворява суверенитета и божествената власт на древен Египет. Планинското око е защитен знак, изобразяващ царска сила и добро здраве.

Много египетски символи могат да бъдат открити и в талоните на играта „Златото на фараона“, а магическите символи от древността комбинират печалби на стойност 35 245 000 лева. Последвайте мистичните знаци на древен Египет и станете един от щастливците с печалба за 300 000, 100 000 или 50 000 лева.

Символът „феникс“ вече зарадва Симеон Иванов от Дупница с магнетичната сума от 100 000 лева . С нея той ще разшири семейния бизнес и ще осъществи мечтата за екзотично пътешествие.  Посетете търговски обект на Спорт Тото и открийте фантастичните печалби от играта „Златото на фараона“.

Всички талони от моментните лотарийни игри може да намерите в тото пунктовете отбелязани със стикер Спорт Тото и партньорската ни мрежа, както и на www.toto.bg.

Коментари

Задължително поле