Дрю Старки нарече секс сцените с Даниел Крейг невероятни

Ролята на гей любовник е една от най-силните в кариерата на младия актьор 

За Дрю Старки главната роля във филма "Queer", в който той играе любовник на Даниел Крейг, е най-голямата в кариерата му до сега. Младият актьор засне доста горещи гей сцени с Крейг и както сам призна след премиерата в Ню Йорк, е бил нервен по време на снимките. „И двамата бяхме доста притеснени, искахме да разкажем тази история по най-добрия начин“, сподели Старки.

Дрю посочи, че Крейг е перфектният партньор във филма и призна, че той му е дал много "полезни съвети". „Даниел е страхотен артист и е мечта да се появя на екран с него. Той е най-щедрият актьор, с когото съм работил. Не можех да си мечтая за по-добър партньор“, допълни Старки.

Крейг също похвали младия си колега. „Много го обичам. Той е най-добрият. Сексът е прекрасен и сложен. Надявам се да сме успели да го покажем на екран, защото все пак се случва в спалнята.“

"Queer" се развива през 1950 г. и проследява Уилям Лий (Крейг), американски емигрант в Мексико Сити в началото на петдесетте, който прекарва дните си напълно сам. ​Лий броди из клубовете и баровете на града, посещавани от американски студенти, уволнени войници и други герои от периферията на обществото.

Той се влюбва лудо в уволнен морски пехотинец на име Алъртън (Старки), наркоман, който е безразличен към неговите наклонности, но в крайна сметка отстъпва до толкова, че сексуалните фантазии на Лий се превръщат в истинска мания за него. Двамата мъже отиват в Южна Америка в търсене на лекарството "yage", което Лий е убеден, че ще му помогне да стане ясновидец.

Джоузеф Андрю Старки е роден в Ашвил, Северна Каролина. Нито един от родителите му няма връзка със света на киното: баща му е треньор, а майка му - педагогически съветник. Въпреки това някои от братята и сестрите му работят във филмовата индустрия. Дядо му е оперен певец и през 50-те години на миналия век пее на Бродуей. Чичо му основава музикално училище в Ашвил, Северна Каролина. Освен това баба му и дядо му по майчина линия управляват първия видео магазин в Шарлот. В резултат на това Дрю Старки се потапя в различни класически произведения, които веднага го очароват. По-късно младежът открива актьорското майсторство в гимназията, посещавайки курсове по драма в Западнокалифорнийския университет.

След като се дипломира със специалност „Английски език и драма“, той работи в продуцентска компания на негови приятели. Встрани от това младежът се явява на прослушвания за малки роли. Първите му персонажи се появяват в тийнейджърския филм „С любов, Саймън“ (2018 г.) и в сериала на Netflix „Озарк“ (2017 г.).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес