Съвременните въглищни централи гарантират прехода към нискоемисионна енергетика Дългосрочните договори са една от формите на механизмите за капацитет

Ердоган: САЩ грешат, като настояват Турция да се откаже от С-400

Н.Пр. посланикът на Куба пя и танцува с Йорданка Христова за 500-годишнината на Хавана (СНИМКИ)

Израелската армия нанесе нови удари срещу Ивицата Газа

Вижте какво ще е времето днес

Катастрофа ограничава движението на пътя Видин – Монтана

От днес глобяват за неподходящи за зимата гуми

“Лудогорец“ и „Левски“ в спор за бразилец

На 15 ноември 2019 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за петък, 15.11.2019

Премиерът Борисов: Няма гръцка компания, която да работи в България и да се е оплакала от нещо (ВИДЕО)

Изчезналото в село Николаево момченце най-вероятно е било отвлечено

Великобритания бави новата Еврокомисия Брюксел в юридически пат

89,65 лв. тол такса от София до Бургас По-екологичните камиони ще плащат по-малко

ЕК започва наказателна процедура срещу Великобритания за отказа да изпрати еврокомисар

Европейски Търговски Център ЕООД получи удостоверение за зелена енергия от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги

Енергия, изцяло произведена по екологично чист начин използват клиенти на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги с отношение към опазване на околната среда. Сред тях е Европейски Търговски Център ЕООД (ЕТС), един от най-големите офис комплекси в България, част от многофункционален сграден комплекс, включващ офис сгради от най-висок клас и търговски център The Mall на бул. Цариградско шосе в град София. Зелената идея е залегнала още при изграждането на офис сградите в ЕТС, когато са поставени енергийно ефективни фасади и са използвани високотехнологични решения, понижаващи енергийните разходи. Грижата за запазването на природните ресурси е сред приоритетите също и на компанията-търговец на електроенергия, която успешно партнира на българския бизнес, с богато портфолио от способи за осъществяване на проекти в сферата на енергийната ефективност.

Удостоверението за зелена енергия бе връчено в началото на октомври на г-н Максим Попов, управител на Европейски Търговски Център ЕООД, от Боян Кършаков, управител на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Компанията издава удостоверения в уверение на това, че 100% от продадената електроенергия за всички офис сгради на ЕТС е произведена изцяло от възобновяеми източници. Всяко удостоверение за зелена енергия има уникален номер, определен срок на валидност и се води в публичен регистър на интернет страницата на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Документът се базира на Гаранции за произход, издадени от Агенция за устойчиво енергийно развитие, които се прехвърлят на името на клиента в регистъра на Агенцията.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.