„Труд Уикенд“ – един вестник за празниците

Каним Владимир Путин в България догодина Премиерът Бойко Борисов увери, че с Русия имаме възможно най-добрите отношения (обзор)

София ще има детска поликлиника Събират на едно място лекари от различни специалности

Комисията за регулиране на съобщенията също установи нарушения при спирането на програма „Хоризонт”

Обмислят нови акцизи за горивата

Министър Росен Желязков получи подкрепа от Ирландия, Португалия и Естония срещу пакета „Макрон“

Данаил Кирилов: Като гражданин мога да кажа, че освобождаването на Полфрийман е необосновано Австралиецът е бил наказван няколко пъти в затвора, като едно от провиненията му може да се тълкува като опит за бягство

Цар Симеон II говори за българската независимост Ексклузивно интервю по Нова на 22 септември

САЩ ще наложат санкции на Иранската национална банка

Външно: 70 600 българи във Великобритания вече получиха статут на уседналост

Писателят и сценарист Иван Кулеков за освобождаването на Полфрийман, пред „Труд“: Умишленото убийство би трябвало да се изкупува цял живот

1,200 млрд. лева са приходите от нощувки на Слънчев бряг Най-много германски и полски туристи, англичаните трети

Сформират дежурни екипи, които ще следят за палене на стърнища

Режисьорът Максим Генчев пред „Труд“: Предсрочното освобождаване на Джок Полфрийман е престъпление

Боил Банов: 220 антични находки, изнесени незаконно в Германия, бяха върнати днес

Евтини хотели за нощувка в София Туристите в столицата ще могат да посетят безплатно забележителности

На 28 септември ще можете да нощувате по-евтино в столицата като част от инициативата „Нощ на хотелите”.

69 лв. за пет звезди, офертата е само за двойки

От романтична вечер в столичен хотел на изгодни цени можете да се възползвате на 28-ми септември. Тогава за първи път в София ще се проведе „Нощ на хотелите”. Идеята е чрез инициативата да се промотират атракциите и възможностите за отдих в столицата. За целта хотелите ще предлагат нощувки на по-ниски от обичайните си цени. Така нощувка за двама в 3-звезден хотел, включен в инициативата, ще струва 49 лв., в 4-звезден – 59 лв., а в 5-звезден – 69 лв. Офертата е валидна единствено за двойки, както уточняват организаторите – независимо от пол и раса. В обявената сума е включена и закуска. Цените ще зависят само от категорията, а не от конкретното място за настаняване. Към момента в кампанията за рекламиране на столицата са са включили над 20 места за настаняване.

От своя страна Столична община също прави комплимент към своите гости. Затова част от атракциите в София ще бъдат безплатни за посещение в дните на кампанията – 28 и 29 септември. Без да плащате входна такса ще можете да разгледате парка Врана, Регионалния исторически музей – София, Зоологическата градина или да се включите в безплатна пешеходна обиколка на града.

Идеята е инициативата да се разрасне и в други български градове, подобно на нощта на музеите, в която достъпът до различни атракции е безплатен. Датата също не е избрана случайно, тъй като 28 септември е денят след международният празник на туризма, който се чества на 27 септември.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.