Професор Весела Кънчева от София: Доктор Емилова е истински природен лекар Да си здрав е естествено състояние, забравено от модерния човек

Движението за тирове е ограничено на ГКПП „Калотина“ от сръбска страна заради срив

Българин нахлу с мачете в ресторант в Истанбул, полицията го уби (ВИДЕО)

Фандъкова: При най-малък дисбаланс в София, спираме водоподаването към Перник

Бурак Йозчивит стана значим исторически герой

Скенер ще изследва дали армировката на взривения блок във Варна не се е деформирала

Арестуваха мюфтията на „Ислямска държава“

Бум на хепатит в областите Стара Загора и Хасково, повечето болни са деца

Иран ще предостави на Украйна черните кутии на сваления самолет

Министър Танева : Продължаваме да търсим подкрепа от държавите за запазване на Националната преходна помощ

Арбанашката църква „Св. Атанас” прие първата си служба от десетилетия насам Кметът на Велико Търново Даниел Панов уважи богослужението

Неизвестни обраха митницата в Благоевград

Свищов и две села остават без вода заради авария Екипи на ВиК работят по отстраняването й

5 хитри начина да свалите „празничното“ тегло Без строги режими и изтощителни тренировки

Мъж се е самозапалил в колата си по пътя над Асенова крепост

ЕК обвини „Фейсбук“ в предоставяне на подвеждаща информация

Европейската комисия обвини компанията „Фейсбук“, че е предоставила подвеждаща информация по време на придобиването на онлайн услугата за съобщения WhatsApp и обяви, че може да наложи глоба в размер на 1% оборота на компанията.

Според Брюксел, през 2014 г. от „Фейсбук“ са заявили, че не са в състояние да осигурят надеждно обединение на акаунтите на индивидуалните потребители в двете услуги. По-късно обаче станало ясно, че това не евярно и още преди две години такава техническа възможност е съществувала.

Изпратеното до компанията известие за нарушенията няма да окаже влияние върху одобрението на сливането за 22 млрд. долара през 2014 г., се уточнява в изявление на комисията във вторник.

„Фейсбук“ има срок до края на януари да даде отговор на Брюксел. Ако не успее да убеди Еврокомисията, че не е извършила нарушение, компанията може да бъде санкционирана с глоба в размер на до 1% от годишния си оборот.

Компанията на Марк Цукърбърг стана поредната мишена от компаниите в  Силиконовата долина на Магрете Вестагер, комисар на Европейския съюз по конкуренцията. По-рано Вестагер поиска от „Епъл“ да върне 14 млрд. долара като данъци на Ирландия и започна две разследвания срещу „Гугъл“ за злоупотреба с пазарно положение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.