Електронна екстраваганца с Music On

Шоу с Марко Карола

Eпично парти в НДК

Колекция от стилове и артисти

Световният посланик на техно музиката Marco Carola пренесе за първи път своето емблематично събитие Music On в България, с шоу в зала 3 на НДК. Това лято се отбелязват десет години от старта на партитата, които се превърнаха в легендарни в Ибиса. А вече и в София.

Music On е бранд, създаден в Неапол от Marco Carola, предлагащ авангардно клубно звучене, както и събития по целия свят, които трудно могат да бъдат сравнени с други в тази сфера на шоубизнеса. През 2012 г. диджеят с над 20-годишна кариера изпитва нуждата да разшири своята музикална сфера и да създаде дом за изгряващи, талантливи и вдъхновени артисти.

Единственото изискване е доброто качество на музиката, което е стандарт за всичко, върху което Marco Carola оставя отпечатъка си. Music On стартира в Ибиса през същата година като своеобразен път, по който  талантливият италианец да сподели своето виждане за техното с приятели и фенове, както и да осъществи визията си за развитие на клубната сцена и музиката.

Според много фенове, точно 10 години по-късно Music On продължава да задоволява и дори да надминава репутацията си на едно от най-популярните партита за електронна музика в света. В София, зад пулта заедно с Marco Carola се качиха още и един от създателите на Solid Grooves, Michael Bibi. Към тях, за b2b сет, се присъедини и още една двойка. Италианецът Ale de Tuglie, който заслужено си осигури място в състава на дългогодишното концептуално събитие, се изяви заедно с родения в Манчестър изгряващ талант Calvin Clarke. Не на последно място, по време на Music On заби и Ben Sterling - артист с впечатляваща кариера.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес