Емигрантът Роман е първият мъж-финалист във „Фермата“

Четвъртият сезон на „Фермата“ вече има своята първа жена-финалист – европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова. Тя беше избрана чрез гласуване на бившите участници в шоуто, които се завърнаха в стопанството, за да се заемат с тази така важна задача.

Само ден по-късно те трябваше да определят и кой от останалите мъже – Дидо, Роман и Нури, да придружи лекоатлетката към финалната права. След като изслушаха предизборните платформи на тримата фермери, дамите, които продължават да съжителстват с тях, също споделиха своите предпочитания. Александра подкрепи Дидо, докато Роси и Ваня дадоха рамо на Роман. Именно младият емигрант в Германия чу от водещия Иван новината, че той ще бъде един от двамата мъже, които ще се борят на финала за голямата награда от 100 000 лева. Той получи подкрепата на 7 от бившите си съфермери, включително и от олимпийския медалист Данчо Йовчев.

Роман успя и да просълзи част от участниците и с признанието, че майка му, която почина по време на участието му във „Фермата“, също му е помогнала. Доказателство за това е, че именно на нейния рожден ден той беше определен за финалист в шоуто.

Коментари

Задължително поле