Емил Конард откри, че е италианец

Само в Инстаграм Емил има 370 000 последователи.

Популярният влогър намери истинските си родители

Майка му и баща му се забили в бар в Италия

Любимецът на тийнейджърите Емил Конрад никога не е криел, че е осиновено дете, а с днешна дата успя да разбере и произхода си. Влогърът, написал няколко успешни книги, заради които се извиваха опашки по книжарниците, направи разкритието във видео.

Той е стигнал до корените си още миналото лято, но едва сега споделя разкритието си, че във вените му тече италианска и гръцка кръв. Младежът успява да открие майка си и дори се срещат на живо. “Тя беше много щастлива, че съм я потърсил, всичко мина окей. Тя е била много млада, когато е забременяла с мен”, споделя Конрад. Тя му разказва, че срещнала баща му в бар в Италия и след кратка авантюра забременява. Тогава италианецът дори не разбира, че чака дете, а новината достига до него едва преди три месеца. Така Емил се оказва четвъртото му дете.

“Баща ми обаче не знае български, говори малко английски и ни е трудна комуникацията. Не живеят в България, но се чуваме редовно, а заради ситуацията в момента не можах да пътувам до Италия”, обяснява влогърът.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес