Енгин Акюрек е мафиотски бос

Енгин Акюрек не за първи път представя на зрителите проблемен персонаж. Феновете, които следват работата на актьора, вече са забелязали това. Така беше в поредицата „Дъщерята на посланика“, а сега привлича вниманието ни в проекта „Моето име е Фарах“. Този път той се изявява като шеф на мафията и за поред път демонстрира харизмата си.

Актьорът изобразява състрадателния лидер на мафията Тахир, а съчувствието му се крие в дълбините на сърцето му и това е негов основен плюс, с който очарова както местните, така и чуждестранни фенове и крещи с целия си вид „Аз съм актьор!“, започвайки от неговия стил и завършвайки с изражения на лицето. Виждайки изпълнението, играейки само с очите и изражението в някои сцени, феновете на Акюрек почти полудяха.

Могат ли мафията и добрите думи да вървят ръка за ръка? Феновете на Енгин веднага отговориха с фразата: "Много добър мафиот." Всъщност да бъдеш лидер на мафията и да имаш добро сърце, не е лесна работа. Феновете, които хвалят актьора, че не просто играе добре ролите си, но буквално се вживява в тях с всяка своя клетка, вярват, че партньорството му с Демет Оздемир е перфектно. Съчетавайки силната хармония на главните роли и силната енергия  и доверието, поредицата „Моето име е Фарах“ получи признанието на публиката още от първия епизод.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица