Дневен хороскоп на Алена за четвъртък, 12.12.2019

На 12 декември 2019 да почерпят

Излиза сказание за Боян Мага Нов роман от Павлина Павлова за сина на Симеон

„Локо“ (София) покани Стойчо Стоев

Учениците от кърджалийското училище, чието стълбище пропадна, ще учат в други сгради

Сър Антъни Хопкинс: Актьорите са глупави

Джонсън печели вота, но с малка преднина

Купуваме още един правителствен самолет (обзор) От 2014 г. „Фалкон”-ът е аварирал над 20 пъти

Депутати от БСП пред “Труд”: Корнелия Нинова не владее групата си При избора на Сотир Цацаров червената група се разцепи наполовина

Турция заплаши да изгони американските войници от базата „Инджирлик”

Манолова открива временна приемна във Видин

Свършват мъките с данъчните декларации

Дължими налози за служебен аванс за шефа

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 12 декември 2019

„Германският пациент” от Михаил Вешим Ще спаси ли българската пукница Хер Бекер

Жените от „Фермата“ се молят за маникюр

Тази седмица част от жените във „Фермата“ най-накрая получиха това, за което най-силно мечтаеха – да се поглезят и да си припомнят едно от нещата, без които във външния свят не могат да живеят – оформянето на красив маникюр. Това се случи благодарение на историческия куиз, който се разигра в стопанството и където право да отговарят на въпроси имаха само дамите.

Едни срещу други се изправиха две тройки жени – семейните фермерки – Ваня, Милена и Роси, и свободните– Радилена, Лилия и Александра. След като дадоха повече верни отговори, несемейните момичета бяха сюрпризирани и с новината каква е голямата награда.

Ентусиазмът на победителките беше наистина голям. Единствената, която се оказа, че е попаднала в непозната територия, беше филоложката Александра. Къдрокосата девойка  изненадващо обяви пред всички, че във „Фермата“ за първи път ще разбере какво е да ти оформят маникюр. Никога досега Алекс не си била позволявала подобно удоволствие, тъй като й се струвало много скъпо и не мислела, че разполага със средства, с които да си го осигури. Оказа се, че ходенето на фризьор също не е честа практика в живота й.

Така, с голяма радост, Александра, Радилена и Лилия се оставиха в ръцете на двете маникюристки, които оформиха и лакираха ноктите им.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.