Жените от „Фермата“ се молят за маникюр

Тази седмица част от жените във „Фермата“ най-накрая получиха това, за което най-силно мечтаеха - да се поглезят и да си припомнят едно от нещата, без които във външния свят не могат да живеят - оформянето на красив маникюр. Това се случи благодарение на историческия куиз, който се разигра в стопанството и където право да отговарят на въпроси имаха само дамите.

Едни срещу други се изправиха две тройки жени – семейните фермерки – Ваня, Милена и Роси, и свободните– Радилена, Лилия и Александра. След като дадоха повече верни отговори, несемейните момичета бяха сюрпризирани и с новината каква е голямата награда.

Ентусиазмът на победителките беше наистина голям. Единствената, която се оказа, че е попаднала в непозната територия, беше филоложката Александра. Къдрокосата девойка  изненадващо обяви пред всички, че във „Фермата“ за първи път ще разбере какво е да ти оформят маникюр. Никога досега Алекс не си била позволявала подобно удоволствие, тъй като й се струвало много скъпо и не мислела, че разполага със средства, с които да си го осигури. Оказа се, че ходенето на фризьор също не е честа практика в живота й.

Така, с голяма радост, Александра, Радилена и Лилия се оставиха в ръцете на двете маникюристки, които оформиха и лакираха ноктите им.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл