Женкарят Вито Шнабел сложи в колекцията си и Ирина Шейк

Ирина и Вито бяха засечени на разходка в Ню Йорк.

33-годишният галерист обича зрели дами

Деми Мур, Ел Макферсън и още известни лъвици са минали през леглото му

Измина почти година от раздялата на супермодела Ирина Шейк и актьора Брадли Купър, през която папараците зорко бдяха кой от тях с кого излиза. И докато той се стараеше да стои настрана от шумни партита и светски събития, тя беше забелязана в компанията на не един мъж.

Алек Максуел, креативен директор на британския Vogue, Роан Папие, фотограф и най-близък приятел на Ирина, Рикардо Тиши, дизайнер на Burberry и най-добър неин спътник на модни партита - списъкът е дълъг, но по всичко изглежда е безобиден. Повечето от кавалерите на модела със сигурност умеят да ценят женската красота и да й се възхищават, но за лични цели те все пак предпочитат своя собствен пол.

Затова клюкарските медии зад океана решиха, че предполагаемото гадже на 34-годишната Ирина Шейк е собственикът на галерия, търговец на произведения на изкуството и всеизвестен женкар Вито Шнабел, на 33 години.

На 27 март Вито и Ирина, без да се крият от папараците, смело обикаляха Ню Йорк, нарушавайки правилата за социална изолация. Те не се държаха за ръце и не се целуваха, но в края на една от пустите улици на Манхатън знаменитостите внезапно хлътнаха в жилището на Вито. Само това беше достатъчно, за да се взривят слуховете за горещия нов светски роман.

Синът на режисьора и художник Джулиан Шнабел - Вито, по рождение е член на американското висше общество. Таткото е приятел със звездите, какво остава за сина? От съвсем млад той се показва като човек с добро възпитание и безупречен вкус - както в изкуството, така и към жените, но безразличен към общественото мнение. Според таблоидите Вито не е особено привлекателен, но се отличава с харизма, упорит ум и липса на предразсъдъци, което е плодородна почва за отегчени модели и актриси над тридесет.

Като ученик той се запознава с модела Франки Райдър, “ангел” на “Виктория сикрет” и момиче от корицата на Sports Illustrated Swimsuit. Тя е с 11 години по-голяма, а Вито, макар още да пише домашни вечер, умее да води разговори като опитен мъж и да не изпада в положението на хлапе.

Мнозина са изненадани от този избор на обещаващия младеж. Оттам нататък той започва все повече връзки с все по-възрастни от него жени. Със смелостта на опитен боец Шнабел-младши превзема бастиони като Хайди Клум, Ел Макферсън и Деми Мур, които са по-големи от него съответно с 13, 22 и дори 24 години!

Предприемчивият Шнабел винаги се озова на правилното място в точното време: дава силно рамо, когато Хайди се развежда, забавлява разделилата се с Аштън Къчър Деми, там е, когато хубавата Ел е отегчена. Последната, между другото, напуска Вито именно заради разликата във възрастта - когато се запознават през 2007 г., тя е на 43, а той - едва на 21 години.

Ако за Шнабел рождената дата в паспорта не означава нищо, то любимите му се чувстват доста неприятно. И не толкова заради възрастовата разлика, а заради постоянните му изневери, които той въобще не крие... Дългите и силни връзки не му се получават по никакъв начин. Въпреки че според вътрешни хора, именно той страда най-много след всяка раздяла.

Вито винаги е предпочитал модели, но не отказва и на известни актриси. Лив Тайлър се среща за кратко с него преди Деми Мур. След като се разделя с Хайди Клум, той започва кратка афера с Амбър Хърд, която току-що се е разделила с Джони Деп. Между другото, тя е по-стара от ценителя на съвременното изкуство само с една година.

Една година по-възрастна от Вито Шнабел е и Ирина Шейк. Феновете на руския супермодел са скептични за бъдещето на тяхната връзка, имайки предвид богатата женска “колекция” на галериста. Оптимистите пък изразяват надеждата си, че Вито е пораснал, вече избира сам партньорките си и се стреми към сериозна връзка. Никой не знае колко време ще оцелее новата светска двойка. Засега не подлежат на съмнение само две неща - красотата на Ирина и това, че между двамата е избухнала луда химия.

 

Вземи си кака да те отрака

В света на киното и шоубизнеса двойките, в които жената е доста по-голяма на години от партньора си, съвсем не са изключение. Вярно е, че повечето от тях се разпадат сравнително бързо, но има и щастливо женени до днес. Интересното е, че някои от звездите са чисти рецидивисти - като Деми Мур, която е имала връзка с 24 години по-малкия Вито Шнабел и брак с 15-години по-младия Аштън Къчър, или Мадона, Хали Бери, както и Райън Гослинг, който очевидно харесва каките. Ето и списък на няколко прочути “странни” двойки.

Деми Мур и Аштън Къчър - 15 години разлика

Дженифър Лопес и Каспър Март - 17 години

Марая Кери и Ник Кенън - 10 години

Черил Коул и Лиъм Пейн - 10 години

Джина Дейвис и Реза Джарахи - 15 години

Дебора-Лий Фърнес и Хю Джакман - 12 години

Лиса Боне и Джейсън Момоа - 11 години

Хали Бери и Алек Да Кид - 16 години

Хали Бери и Габриел Обри - 9 години

Ева Мендес и Райън Гослинг - 7 години

Сандра Бълок и Райън Гослинг - 16 години

Крис Дженър и Кори Гембъл - 25 години

Мадона и Гай Ричи - 10 години

Мадона и Хесус - 28 години

Шакира и Жерар Пике - 10 години

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес