17-годишното момче с COVID 19 е от Карнобат

Варна губи над 900 млн. лв. при провал на летния сезон 25 000 работни места са в риск заради кризата с COVID-19

Пациентът с коронавирус от Казанлък е изписан

Мъж под карантина се разхожда из Кубрат, друг си пазарува по магазините

В Котел удължиха срока за плащане на данъците с отстъпка

Сезираха полицията за грубо отношение към доброволец

Иван Гешев: Доказателствата на СГП за пробива в системата за случайно разпределение на делата ще бъдат публични

Муфлонче се роди в санданския зоокът

Свлачище затвори временно пътя между Асеновата крепост и село Лясково

Община Благоевград дари защитни костюми и шлемове на МБАЛ-Благоевград

9 служители на реда са дали положителни проби за коронавирус

Болницата в Белоградчик блокирана

Гърция пусна телефон за психосоциална подкрепа

Бургазлии ръкопляскат на медиците и на българите от балконите си Тони Димитрова занесе на пенсионер рисунки от внучетата му

Парламентарната комисия по бюджет и финанси прие на второ четене актуализацията на държавния бюджет

Забранявам ви в кампанията да говорите с омраза (обзор) Вижте имената на всички кандидати за евродепутати на двете формации

За хората от БСП апартаментите не са проблем. Те са свикнали да живеят в резиденции, но лошо ни удариха. Надявам се да е голяма обеца на ухото. Забранявам ви да се вкарвате в говоренето с омраза. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в обръщението си към своите по време на представянето на общата евролиста на ГЕРБ и СДС.

“Няма да говоря повече за БСП. По ми е жал за онези другите отдясно, които ще се борят срещу нас. Тяхната задача е да върнат БСП на власт”, отбеляза още Бойко Борисов. „Аз нямам съмнение, че тази листа е по-добра от всяка една. В нея има интелигентни, млади, знаещи, можещи и красиви хора”, подчерта той. „С всичките си грешки продължаваме да сме първа политическа сила, защото си понасяме наказанията, взимаме си забележка и продължаваме. Който не работи, той не греши. Удариха ни лошо, понесохме си шамара и искам оттук да излезем силни и обединени”, призова Борисов.

От своя страна Румен Христов, председател на СДС, заяви, че обединението за европейските избори е повече от логично. А прогнозните му резултати са за 8 български евродепутати в семейството на ЕНП. Очаквано, еврокомисар Мария Габриел е водач на листата.

Илия Лазаров (СДС)

Илия Лазаров е член на Демократическата партия в СДС (1991–1997), областен координатор на СДС за Югозападна България (1991–1994), началник на отдел „Информационен” на СДС (1994–1996). От юли 2018 г. досега е Главен секретар на СДС.

Жечо Станков

От 2011 година Жечо Станков е общински съветник в Общинския съвет в Бургас. Избран е за народен представител от ПП ГЕРБ в 44-ото Народно събрание. Назначен за заместник-министър на енергетиката на 9 май 2017 година.

Йоана Йончева-Фильова

Йоана Йончева-Фильова е от структурата на ГЕРБ в Казанлък. Получава бакалавърска степен по Бизнес мениджмънт от „Бостънски Университет”, а магистърската си степен „Инженер-технолог” от Бургаския университет „Проф. Асен Златаров”.

Камен Костов

Камен Костов е заместник областен управител на Сливен.
Костов е работил като експерт по социални дейности в неправителствения сектор.
Има опит и като асистент по европейски проекти.

Николай Диков

Николай Диков е председател на общинската група на ГЕРБ в общински съвет Стара Загора. Той е член на комисия „Евроинтеграция и международни връзки”, и зам.- председател на временна комисия „Безопасност на движението” в Общинския съвет.

Младен Шишков

Младен Шишков е строителен инженер и политик от партия ГЕРБ. Шишков става народен представител в 44-то Народно събрание от 19 април 2017 година. Той и председател на Общински съвет в град Раковски в периода 2009 до 2016 г.

Иво Ралчевски

Иво Ралчовски е един от най-известните офталмолози в Северозападна България. Ралчовски е един от създателите на ГЕРБ в Община Враца. Председател на групата съветници от ПП ГЕРБ в общински съвет – Враца мандат 2015 – 2019 година.

Марин Захариев

Марин Захариев е заместник кмет на община Смолян. От 2010 година участва като консултант и правен експерт по различни европейски и инвестиционни проекти. Има практика в консултирането на чужди и български фирми в сферата инвестиционните проекти.

Ивелина Василева

Ивелина Василева е избрана за народен представител от ГЕРБ в 42-рото Народно събрание. През 2014 става министър на околната среда и водите и експерт в Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

Емил Радев

Емил Радев е избран през 2009 г. е за депутат в 41-то Народно събрание от ГЕРБ във Варна, а през 2013 г. става народен представител и в 42-то Народно събрание. През 2014 е избран за евродепутат от листата на ГЕРБ в Европейския парламент.

Лиляна Павлова

Лиляна Павлова е министър на регионалното развитие и благоустройството в първото и второто правителство на Бойко Борисов. През 2018 г. поема поста на министър за Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Александър Йорданов (СДС)

Александър Йорданов е председател на парламентарната група на СДС в 36-то Народно събрание. Заместник-председател на СДС в периода 1991 г. – 1993 г. Член на Националния изпълнителен съвет на СДС (2007). Член на Националния съвет на СДС.

Асим Адемов

През периода между 2011 – 2015 година е общински съветник от квотата на ГЕРБ в Общински съвет Гърмен. През 2017 г. става член на ЕП, замествайки Мария Габриел, която е избрана за Еврокомисар по цифровизацията в Комисията Юнкер.

Ева Майдел

От 2009 г. Ева Майдел е политически секретар на евродепутатката от ГЕРБ Илиана Иванова, от 2012 г. работи за групата на ГЕРБ в ЕП, а през 2014 г. е избрана за евродепутат. През 2017 г. е избрана за президент на организацията Европейско движение.

Андрей Новаков

Андрей Новаков е евродепутат в групата на ЕНП от 2014 г., когато става най-младият член на ЕП и един от най-младите в историята на институцията. През 2015 г. е приета инициираната от него резолюция за намаляване на бюрокрацията в европейските фондове.

Андрей Ковачев

От 2007 г. Андрей Ковачев е зам.-ръководител на Комисията по външна политика и европейски въпроси и зам.-международен секретар на ПП ГЕРБ. Ковачев е избран за евродепутат след изборите за ЕП през 2009 г., а през 2014 г. е преизбран за евродепутат.

Мария Габриел

Мария Габриел е политик от партия ГЕРБ и депутат в Европейския парламент от групата на ЕНП, зам.-председател на ЕНП „Жени” и зам.-председател на Групата на ЕНП в Европейския парламент. От 2017 г. е еврокомисар по цифровата икономика и общество.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Достатъчно е, че народа ви мрази, а чувствата отдавна между управляващи и народ са взаимни. Дали грберските шопари ще говорят с омраза или ще лъжат , мамят и крадат народа е едно и също.

  2. Ето го моралният облик на Цвeтaн Цвeтaнoв:
    petel.bg/Nikolay-TSonev-izrigna-vav-feysbuk–Vizhte-kak-TSvetan-TSvetanov-e-iztochval-
    NOI–dokato-e-bil-na-rabota-v-Ministerstvoto__309378

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.