Закъсала кола изникна от пряспа (снимки)

Лек автомобил изникна от дълбока пряспа по пътя между Шумен и квартал "Макак". Само купето се вижда на фона на навятия сняг, а собственикът е имал невероятен късмет, защото почистващата техника не е потрошила возилото.

Автомобилната находка показа в свои снимки във фейсбук в сряда операторът от Шумен Борис Колев.

Собственикът на затрупаното возило Цветелин Николов към 11,30 ч. извести доволен, че колата вече е прибрана без щети. Иначе часове по-рано постът му в социалната мрежа беше тревожен: "Между Макак и Шумен има закъсал автомобил по средата на пътя, но може вече да не се вижда... Няма път около автомобила и е непроходимо... Автомобилът е Хонда Прелюд с рег. H8199BK, не го блъскайте. Моля".

В град Шумен румънски ТИР с летни гуми допълнително усложни пътната обстановка по централния бул. "Симеон Велики" в сряда. Близо два часа служители от общината са изтегляли товарния автомобил в района на зала "Младост". Полицията спряла движението по булеварда по време на операцията. С машина на фирма „Барс“АД тирът бил изтеглен, съобщиха от общината.

В Шуменско усилено се работи по почистване на пътищата след паднали нов сняг. Отворена за движение е магистрала "Хемус", като МПС над 12 т. трябва да се движат с вериги. Отворен е пътят за Търговище. Затворени за движение на всички МПС са пътищата за Русе, Силистра и Ришки проход, затворени са и всички пътища втори и трети клас от републиканската пътна мрежа. Работи се за поетапно разчистване и отваряне на пътищата. Предприети са действия за овладяване на ситуацията във всички общини.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България