На 20 май 2019 да почерпят

Ето ги финалистите в „Гласът на България“

Експлозия е избухнала в иракската столица Багдад

„Политическо чудо” на изборите в Австралия Управляващите спечелиха при прогнозирана победа за опозицията

Бойко Борисов обсъди с Хайко Маас актуални теми от двустранен характер, както и въпроси от дневния ред на Европейския съюз

Австрийската прокуратура се е отказала да започне разследване по отношение на Щрахе

Димитър Попов, бившият вратар на ЦСКА и „Левски“, ексклузивно пред „Труд“: Американската мечта е капан за балъци

Натура 2000 глътна хиляди частни имоти по Черноморието Заради фалшификациите на „еколозите“ местните не могат да се разпореждат със земите си

Президентът Радев: Срещите за нов главен прокурор са в отговор на обществените очаквания

Проверяват 19 къщи за гости в Сапарева баня

Белгия даде заявка да превъоръжава пехотата ни Куполите и оръдията на John Cockerill Defense имат жизнен цикъл до 50 г. при високо качество

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 20 май 2019

Швейцария затяга правилата за оръжията Изискваните от ЕС мерки бяха одобрени на референдум с 67% срещу 33% против

Калоян Паргов: София може да бъде като Прага, Загреб, Братислава, но не с това управление

Зала за сватби вдигат във Върбица Продължават ремонтите на улици

Многофункционална зала за всякакви събития и най-вече за сватби, се гради в град Върбица. Тя е в квартал „Трошка“ и в началото на седмицата строителите успяха да издигнат металната конструкция върху отлятата бетонна основа. До края на годината залата трябва да е готова и кварталът може да посрещне новогодишните празници в нея.

Постройката е проектирана да побира 500 души, съобщават от общината. За изграждането й са отделени 140 000 лв. от общинския бюджет, каза кметът Мердин Байрям. Строи я варненска фирма.

На подобни зали за масови тържества и мероприятия вече се радват хората от върбишките села Маломир, Чернооково, Бяла река, Нова Бяла река и Тушовица. Те са издигнати в последните шест години. Важни за местните хора, защото в много села няма подходящи сгради, където да се съберат повече посетители.

В последните топли дни от годината община Върбица продължава да реализира и програмата си за благоустрояване на населените места – асфалтират се десетина улици в селата Ловец, Менгишево и Крайгорци. Ремонтите се реализират от местните приходи на общината и по част от уличната мрежа за първи път ще има асфалтова настилка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.