Фермери блокираха магистралите в Нидерландия

Сирийски правителствени войски са влезли в северния град Кобане край турската граница

Британската телевизия пуска канал без новини за Брекзит

Турция готова на санкции от САЩ Кремъл иска да е посредник между Дамаск и кюрдите

Тръмп: Конфликтът в Сирия е между Анкара и Дамаск и те трябва да си го решат

Голям пожар изпепели склад за кабели в Плевен

Голи тела обитават „Къщата на София”

Лозан Панов потъпква законите, професионалния дълг и чест

Съветът за сигурност на ООН: Има риск от „разпръскването“ на пленени дейци на „Ислямска държава“ в Сирия

„Черна роза“ вече и на българския екран

Започва изграждането на скейтпарк в Стара Загора

Всеки пети българин мизерства

Чехия строи АЕЦ дори напук на ЕС Премиерът Бабиш не вижда друго решение

Стефан Данаилов е поставен в изкуствена кома

Осигуровки за шефове в няколко фирми

Заловиха „асансьорен техник“, страшилище за домоуправители

Снимка: Архив

Бургаските полицаи заловиха 31 годишния И. С., който от месец насам се бе превърнал в страшилище за домоуправителите край морето. Безработният мъж се представял за асансьорен техник и обикалял входовете да събира пари за почистване на асансьорните шахти.

Той предварително проучвал кой е домоуправител на входа и използвал, когато отговорникът за общите части е на работа. Звънял по вратите на възрастни хора и искал да му платят пари за почистване на шахтата. Казвал, че има уговорка с домоуправителя. Така от август месец насам три входа „изгорели“ заради лъжите на измамника.

На 06.08.т.г. заблудил 70 годишна бургазлийка от бл. 43 в к-с «Зорница», че ще почисти асансьорната шахта, като поискал сумата от 33 лв. Пенсионерката разполагала само с 50 левова банкнота, затова се уговорила с „техника“ след почистването, И.С. да й върне ресто, но това не се случило. На 14.08.т.г. заблудил 85 годишен бургазлия от бл. 53 в ж.к. «Лазур», че ще почисти наводнена асансьорна шахта в блока и за целта получил сумата от 100 лева за „труда“ си.

Пенсионерът дал сумата от 100 лв. на И.С., но същия не се върнал и не изпълнил работата, за която е нает. На 22.11.т.г. заблудил 71 годишен бургазлия от бл. 37 в ж.к. «Лазур», че ще почисти асансьорна шахта и ще извършил ремонт на асансьора, като поискал сумата от 310 лв. за труда си. Вземайки парите И.С. си тръгнал и пенсионерът скоро разбрал, че е измамен. Обадил се на полицейските служители от Пето Районно управление – Бургас, които задържали 31 годишния бургазлия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.