Народното събрание одобри на второ четене покупката на F-16

Две жени и дете в болница след катастрофа

Премиерът Борисов: F-16 ще са авторитет за всички в региона

17 души са ранени след катастрофа при автородео във Великобритания

Бивш министър експерт по делото „Хитрино“

Да помогнем на Микаела! Музиканти с благотворителен концерт за 12-годишното момиче

Президентът Радев: Роженският събор напомня как с дружни усилия можем да надмогнем апатията и да въздигнем България

Хулиган скъса униформата на полицай Приятелят му мятал камъни по патрулката

Пуснаха под гаранция и останалите двама обвинени служители от Фонд „Земеделие“

Мъж наръга с нож четирима души пред кафене в Хърватия

Каракачанов: Убеден съм, че ако БСП бяха на власт, щяха да купят същия самолет Списаревски управляваше най-модерния за времето си самолет, заяви министърът на отбраната

Народното събрание ратифицира договора за купуване на F-16

„Активни потребители“: 73% от насипния сладолед е замърсен

Вижте по колко държавни субсидии получиха партиите в последния транш по старата тарифа На тези, които не върнаха надписаните пари, са им удържани 30%

Разписанието на БДЖ вече е и в Google Maps

Западът превръща хората в биороботи с айфони

Сергей Наришкин смята че Западът се готви за кибератаки срещу Русия.

Изопачаването на човешката природа се е превърнало в приоритет

Западните държави се опитват да реализират целите си в хибридните войни, които водят срещу Русия, с помощта на технологии, базирани върху изкуствения интелект. Това е заявил директорът на Службата за външно разузнаване на Русия (СВР) Сергей Наришкин на международна конференция по въпросите на сигурността в Уфа, предаде РИА „Новости”.

Според Наришкин през последните години на Запад се утвърждава „популярната тенденция за изопачаване на човешката природа”. Според него това е първата стъпка към официалното признание за необходимостта от моделиране на човешката природа, включително с помощта на изкуствен интелект. Всичко това ще доведе до ситуацията, в която човечеството ще се превърне в сбор от отчуждени хора с невротични разстройства, които могат по много лесен начин да бъдат контролирани с помощта на айфон, смята директорът на СВР.

„Целите за ускореното размиване на понятията за полова принадлежност, семейните ценности и брака, се реализират през програмата за прокарване на ЛГБТ обществата, които разпространяват радикалния феминизъм. Оттам следва, че не сме далеч от откритото признаване на необходимостта за моделиране на човешката природа, примерно с помощта на технологиите, свързани с изкуствен интелект или генното инженерство”, казва Наришкин.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.