ЗОРА откри втори магазин в Бургас

ЗОРА откри днес втори магазин в Бургас. За компанията той е 37-и в страната. Новопостроеният двуетажен магазин, разположен на обща площ от 2400 кв. м., се намира на улица "Транспортна" 31, в непосредствена близост до мол Плаза". В него са инвестирани над 4,3 милиона лева.

„Новият магазин е една перла на Черноморското крайбрежие. Това е модерна сграда, която е адекватна на света на технологиите – иновативна и съобразена с актуалните изисквания за потребителско изживяване“, сподели пред екип на "Труд" Драгомир Петров - директор търговска мрежа "Зора ММС" ООД. „Компанията предлага най-новите неща в областта на бялата и черна техника, включващи целия спектър от уреди за дома и семейството, предлагани от световни производители. както и перфектно обслужване на клиентите", допълни г-н Петров.

Откриването на нов магазин означава също и откриване на нови работни места. 25 са новоназначените служители в модерното бижу на Бургас. 60 ваучера по 30 лв. раздадоха на своите първи клиенти при откриването на търговския обект. Специални промоции бяха изненада за посетилите днес новия магазин "Зора" в Бургас. Вярна на традицията, компанията продължава да се развива. До края на годината предстои да бъдат отворени още магазини във Велико Търново, Плевен, Пазарджик и Разлог.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес