Зрелищен дуел във „Фермата“ отстреля още един участник преди финала

Голямата мечта на IT търговеца Жоро да стане победител във „Фермата: Съединение“ и да спечели голямата награда от 100 000 лева, с която да върне семейството си от чужбина, се изпари с края на зрелищната вътрешна битка срещу помака Нури. Въпреки че даде всичко от себе си в трите битки помежду им, Георги не успя да надвие мюсюлманина и със сълзи на очи напусна завинаги шоуто.

Жоро и Нури бяха единствените участници във „Фермата“, които през трите месеца на шоуто не се състезаваха в елиминационен дуел на арената. Именно затова екипът реши да ги изправи в битка и да не допусне за втора поредна година фермер, който не е минал през този така важен етап от играта, да отиде на големия финал.

Нури и Жоро се бориха в три битки, като дуелът беше равностоен и до последно не беше ясно кой ще бъде крайният победител. Първата игра, в която дуелистите държаха с една ръка капак, придържащ няколко килограма сливи, приключи с победа за Жоро. Спечелената точка му даде допълнителен хъс, но по никакъв начин не сломи помака.

Във втората битка – копаене и сечене с брадва, времето на двамата дуелисти беше почти еднакво. Малшансът, който споходи Георги и забавянето му с 21 секунди обаче, се оказаха решаващи и той не успя да се поздрави с нова победа. Така се стигна и до третата решаваща битка – цепене на дърва и коване на мост. Тук Нури успя да вземе превес над опонента си и доста по-бързо приключи с поставената цел – 20 килограма нацепени дърва. Това му даде сериозна преднина пред Жоро, която не беше скъсена и по време на коването на моста.

Победата на Нури беше категорична, макар че Жоро до последно не се отказа в желанието си да го настигне, дори да го задмине. Краят на дуела предизвика сълзите както на IT търговеца, така и на всички останали фермери, които през цялото време го нахъсваха и се надяваха той да елиминира мюсюлманина.

Крайно изтощен и разочарован, че мечтата му е разбита, Жоро призна, че е много трудно да изгубиш нещо толкова голямо. Облечен в тениска с лика на Апостола на свободата Васил Левски, фермерът сподели, че е щастлив, че е видял сълзи в очите на останалите участници, защото това му е показало, че е успял да ги докосне. На изпроводяк той остана верен на думите, които многократно декламира по време на участието си във „Фермата“ - България над всичко.

Коментари

Задължително поле