Зрели булки със зелени ергени

Точно преди седмица светските кръгове бяха разтърсени от сватбата на годината - Лора Видинлиева взе 6 г. по-младия от нея художник Георги Юруков.

Разликата в годините им е минимална от гледна точка на това, което се случва в глобален аспект. Напоследък все по-чести са случаите на красиви и успели дами, взели под крилото си жребци на годините на синовете си. Модата на момчетата играчки, както ги наричат в англоезичните държави, е поголовна както сред звездите и богатите дами, така и сред общовойсковите полови къснозрейки. Ето някои случаи от добрата световна практика.

Чудесен пример са щастливите любовници Уенди Дън (48 г.) и 21-годишният модел Бертолд Захорън. Актрисата от американско-китайски произход изглежда е зажадняла за стегната мъжка плът след 14 г. брак с 38 г. по-възрастния от нея председател на News Corp. Рупърт Мърдок. Злите езици биха вметнали, че гаджето на Уенди е на възраст, по-близка до тази на по-голямата й дъщеря, която е на 15 г.

Кайли Миноуг (48) не само е с 19 г. по-възрастна от Джошуа Сас (29), но дори ще се омъжи за него. Звездата дотолкова е хлътнала по младия мъж, че обяви, че ще приеме фамилията му.

За разлика от Кайли моделът Кейт Мос едва ли би могла да бъде майка на своя приятел, с когото имат разлика от 14 г. Кейт е на 43, а младият граф Николай фон Бисмарк наближава 30-те.

Мадона май бие всичките си наборки с най-млад любовник. 57-годишната поп кралица си е взела 25-годишен сладкиш - тъмнокож модел от Брега на слоновата кост на име Абубакар Сумахоро. Красавецът далеч не е първият безобразно млад жребец на звездата. “Най-младият ми любовник е на 22. Това, че имам любовници, които са с 30 г. по-млади от мен, доста притеснява някои хора”, хвали се Мадж.

70-годишната актриса Сюзън Сарандън не отстъпва на Мадона. През 2015 г. ходеше с 30 г. по-младия Джонатан Бриклин, но след като се разделиха, цяла година страда и стоя сама. Феновете са спокойни, понеже през октомври 2016 г. беше забелязана на Ю Ес Оупън с трийсетинагодишен чаровник в отлична спортна форма.

В сравнение с тези примери жените от българския хайлайф въобще не водят вълнуващо скандален живот. Разликата между Гала и Стефан например е едва 11 г. Водещата Юлияна Дончева и нейният избраник, ММА боецът Станислав Недков-Стъки, са почти в категорията майка-син - шампионът по жиу-жицу е с 16 г. по-млад. Това не им попречи да се сдобият със син през 2015 г.

Актрисата Ирен Кривошиева е с 10 г. по-голяма от шестия си съпруг Николай Николов. Направо не си заслужава да споменаваме незначителната разлика във възрастта на Цветана Манева и Явор Милушев - тя му е “кака” с 4 г.

Безспорно най-горещата история си остава тази на младата ни тенис звезда Григор Димитров с няколко по-стари дами. Той не пожела Серина Уилямс - лидерката в световната ранглиста на женския тенис призна пред сп. “Ролинг стоунс”, че е имала чувства към Гришо, а той се залюби с Шарапова. Серина е с 10 г. по-възрастна от него, докато Шарапова е само 4 г. по-голяма. Сегашната изгора на Григор - певицата-актриса-тв звезда Никол Шерцингер е на 38 г. Което означава, че с Гришо имат 13 г. разлика.

Но не само звездите и богатите жени се обвързват с по-млади мъже. Оказва се, че това е много популярно в Щатите, където една трета от необвързаните жени между 40 и 69 г. се виждат с по-млади мъже. И под “по-млади” се разбира, че са родени поне с десетилетие по-рано. В отговор на търсенето в интернет са се пръкнали десетки специализирани сайтове за запознанство, посветени на тази тенденция.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица