Зума поиска помощ от Бойко Борисов за "Локо" (Пд)

Почетният президент на "Локомотив" (Пд) Христо Бонев-Зума и административният директор на "черно-белите" Атанас Узунов поискаха помощ от премиера Бойко Борисов във връзка с тежката финансова ситуация в клуба от парк "Лаута". Те разговаряха насаме с министър-председателя след края на работната му среща в Малката базилика в Пловдив, на която беше обсъждано финансирането на подготовката на града под тепетата за Европейска столица на културата през 2019 г.

Футболисти, треньори и служители на "Локомотив" (Пд) не са получавали заплати от януари месец насам, а собственикът Христо Крушарски постоянно е в по бизнес дела в Аржентина и Бразилия и отборът е пред разпадане, тъй като до края на сезона на "черно-белите" предстои само едно гостуване в Разград на шампиона "Лудогорец".

Христо Бонев и Атанас Узунов чакаха още в ранен след обяд Бойко Борисов на разкопките на Голямата базилика, но премиерът дойде директно за работната среща в Малката базилика и то с малко закъснение и влезе директно вътре, без да се спре никъде по пътя си. Засега не е ясен резултатът от срещата на 6 очи между Борисов, Бонев и Узунов, но се очаква да има развитие на ситуацията в "Локо" (Пд) в близките дни.

Коментари

Задължително поле