Ибрахим Челиккол катастрофира с мотор

Ибрахим Челиккол е голям фен на мотоциклетите. В личния си автопарк актьорът има няколко такива транспортни средства. В интервютата си той многократно заявява, че винаги се старае да спазва правилата за движение. Това обаче не можа да го спаси.

Според AHABER миналата седмица Ибрахим Челиккол е катастрофирал с мотоциклет по вина на шофьор на автомобил. Излизайки от бензиностанцията, мъжът завил надясно от средната лента и не забелязал мотоциклета на актьора. Самият Челиккол не е видял маневрата на другия шофьор и не е предприел действия.

Заради силния сблъсък мотоциклетът на актьора паднал, а самият той буквално излетял от седалката. Всички очевидци веднага се притекли на помощ на турската звезда. На мястото на инцидента пристигнала и Натали Ярджан. Тя не дочакала идването на лекарите и сама закарала Ибрахим в болницата. След прегледа медиците оказали необходимата помощ на Челиккол и го изпратили у дома. Актьорът е с наранявания на ребрата и рамото. Той е успял да избегне сериозни наранявания, благодарение на това, че е спазвал ограничението на скоростта.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица