„Игра на тронове“ при „Юнайтед“

В деня на първия епизод от 7-ия сезон на „Игра на тронове“ двама от марковите актьори се появиха в лагера на „Манчестър Юнайтед“. Джон Брадли-Уест и Джоу Демпси направиха куп снимки с Жозе Моуриньо и звездите му, които са на лагер в Лос Анджелис. Артистите дори поддържаха спечеления трофей от Лига Европа, който „дяволите“ носят за показване в Щатите. Героите от „Игра на тронове“ бяха поканени да гледат на живо следващите две контроли – срещу „Манчестър сити“ и „Реал“ (Мадрид).

В същото време Диего Коща продължи да дразни треньора на „Челси“ Антонио Конте. Италианецът уведоми със СМС нападателя, че не го брои за новия сезон. И сега Коща си пусна снимка в туитър как купонясва с екип на „Атлетико“. Бразилецът, който играе за Испания, има позволение да не започне подготовка със „сините“. Коща иска да се върне в „Атлетико“, но в следващите шест месеца клубът не може да купува футболисти заради забрана от ФИФА. Възможно е испанският гранд да вземе голмайстора, но до края на годината да го преотстъпи на „Бешикташ“.

Сръбският халф Неманя Матич пък помоли „Челси“ да намали цената му от 40 милиона паунда. Полузащитникът се е разбрал с „Ювентус“, но италианците не са склонни да платят толкова много. Матич също е нежелан от Конте и отпадна от турнето в Азия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят