Избраха 49 измежду 1100 кандидати за стаж в EVN България през 2017 г.

От началото на юли EVN България организира за 12-а поредна година стажантска програма „Младежи с бъдеще“. Тя е насочена към амбициозни студенти от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети, които търсят възможност да развият своя потенциал в реална бизнес среда. За тазгодишното издание на стажантската програма бе проявен огромен интерес  и почти 1100 млади специалисти се кандидатираха за участие в нея.

След процедура по избор 49 ученици и студенти бяха одобрени и ще имат възможност да проведат стаж в дружеството. 26 от одобрените стажанти ще специализират в централните отдели на дружествата от групата на ЕVN България, а 23 ще проведат стажа си в клиентските центрове на територията на Югоизточна България. Продължителността на летния стаж е 3 месеца и се провежда през юли, август и септември. И през 2017 г. стажантите ще имат възможност да работят по реални и значими проекти, подкрепяни от опитни и квалифицирани специалисти. Всеки един от стажантите ще проведе стажа си под личното ръководство и съвети на ментори – експерти от съответната професионална сфера.

Инициативата на ЕVN България „Младежи с бъдеще“ стартира през 2006 г. За положителните резултати на програмата свидетелства засиленият интерес – в периода 2006 – 2016 г. в нея са участвали 367 студенти, а общият брой на кандидатите е над 4500. Чрез програмата „Младежи с бъдеще“ EVN България отваря врати за млади, образовани и амбициозни студенти, които искат да се запознаят на практика с бизнеса, технологиите и иновациите в един международен енергиен концерн.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете