Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 23.09.2019

На 23 септември 2019 да почерпят

Отиде си проф. Юлиан Вучков

Патрулка катастрофира с цивилен автомобил докато преследва беглец

Милен Михов, ВМРО: Мая Манолова граждански кандидат за кмет е като сняг през юни

Евклаз – за бяла и черна магия По-скъп от диаманта

Хиляди швейцарци протестираха срещу изграждането на 5G мрежа в страната

Моторист загина на Е-79 край Дупница

Арабските партии в Израел подкрепят Бени Ганц за премиер

Министър Петкова: 9 млрд. лв. ще са приходите на България от „Балкански поток“ през следващите 20 г.

Петьо Блъсков: Народът решава дали София да я управлява човек като Манолова – ту от БСП, ту не е от БСП Не знам какво е направила като омбудсман, освен, че беше на всички протести, изтъкна главният редактор на в. "Труд" в интервю за Канал 3

Приятел на убития Андрей Монов: Полфрийман не се е променил, никога не каза, че съжалява

Емил Костадинов, БСП: Въпросът вече e: или Нинова, или партията

Проф. Михаил Константинов: Българските избори не могат да бъдат хакнати

Полицаи изведоха барикадиралия се мъж в „Овча купел“

Известни марки и бутикови изби идват на „Винария 2017“ в Пловдив

Всички големи родни производители и бутикови изби ще покажат колекциите си на международната изложба за лозарство и винарство „Винария 2017“ от 22 до 26 февруари в Пловдив, където ще се конкурират с елитни вина от Франция, Португалия, Италия и други държави. Експертите прогнозират, че изложението, което се организира съвместно с Националната лозаро-винарска камара и под егидата на Министерството на земеделието и храните, ще е уникална панорама на виното заради разнообразния профил на участници и продукти.

Винпромите в Русе, Свищов, Карнобат и Асеновград, „Пълдин“, „Вила Ямбол“, „Черноморско злато“ и „Логодаж“ са само част от известните производители, които представят любими на българите марки и нови предложения. Осем бутикови изби от Асоциацията на независимите лозаро-винари залагат на автентични сортове и биопроизводство. Фирми, отсъствали почти 10 години, се завръщат на деловия форум, на който дебютират и нови компании.

Заради големия интерес е разширен Градът на виното и деликатесите, изграден в архитектурния стил на възрожденските селища и посрещнал през 2016 г. близо 40 000 гости. На него съвместно се презентират вина, спиртни напитки и храни, предлагани от участници в изложбите „Винария“, „Фудтех“ и „Вкусове от Италия“. Ще има зони за експозиции, презентации и майсторски класове, за гурме демонстрации, бутик за вина и пресцентър.

„Винария 2017“ привлича енолози от Румъния, Сърбия, Грузия и други държави, които ще дойдат в Пловдив, за да намерят търговски партньори. Фирма за износ на български вина в САЩ пък ще помогне на наши производители да стъпят на пазара там. Изложението включва също компании, предлагащи технологии, техника и оборудване за лозарството и винопроизводството. „През последните 2 години броят им се увеличава и се показват разработки, ориентирани към бъдещето на двата сектора, Към тази впечатляваща картина се добавят и иновациите за хранителна индустрия на участници в изложбата „Фудтех“, твърди д-р Иван Соколов, председател на Съвета на директорите на „Международен панаир – Пловдив“.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.