Изгряваща звезда в "Назови ме по име"

Хазал Субашъ влиза в образа на Зехра

Ролята на красивата Зехра в новия турски сериал "Назови ме по име", който тръгна по Диема Фемили, е поверена на изгряващата звезда Хазал Субашъ. Създателите на поредицата решават да се доверят на интуицията си и се спират на нея, въпреки липсата й на опит в киното и телевизията.

"За мен това бе много сериозно предизвикателство, но бързо свикнах. Бях много щастлива и горда, че още в първия си проект изпълнявам главна роля”, споделя Хазал, която по-късно печели отличие за Най-добра актриса в родината си.

Хазал Субашъ е родена през 1996 г. в Измир. В родния си град момичето учи в университета и се дипломира като "PR специалист и реклама на бизнеса".

Хазал участва в конкурса за красота «Мис Турция - 2015", в който е класирана на трето място. След това е поканена да се снима в сериала "Назови ме по име", който разказва историята на Зехра, която ще срещне любовта, но и ще трябва да вземе едни от най-трудните решения в живота си.

Човекът, който ще промени живота й е другият главен герой - Йомер. Той има идеален живот преди да разбере за тежката болест на своята сестра Айше, която той много обича. В образа на Йомер влиза актьорът Еркан Мерич, който по-късно се превръща в любимец на публиката с ролята си в сериала. "Когато прочетох сценария на "Назови ме по име", почувствах, че това е моят проект. Никога не се ангажирам с роли, които не са грабнали сърцето ми“, разказва Еркан.

Последното желание на Айше е Йомер да се ожени и така той предлага на Зехра фиктивен брак, който да продължи 6 месеца. Поради различни недоразумения обаче Йомер започва да мисли, че Зехра не е нищо повече от една непочтена млада жена. Но с времето той ще се усъмни в преценката си. Дали омразата му няма да се премине в истинска любов – предстои да разберем.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали