Изпепеляващ финал бележи края на „Алея на славата“

Снимка: NOVA

Големият финал на модерната семейна поредица „Алея на слава“ ще бъде белязан от драматични обрати и много емоционални сцени. Последните три епизода на сериала ще държат зрителите под напрежение до самия изпепеляващ край, а изненадващите действия на персонажите ще открехнат нови врати към световете на всеки един от тях. 

След успешния план на Милен (Мак Маринов), Али (Радина Боршош), Леда (Стефани Ивайло) и Геша (Александър Евгениев), записите и шеф Лагадинов (Деян Донков) попаднаха в ръцете на Дерин (Йордан Ръсин). Инспекторът вече има готов план за действие, който ще изненада не само Лагадинов и зрителите, но и ще постави дясната ръка на шефа – Кирил (Кирил Недков), в шокираща ситуация. 

Действията на полицията и следствието няма да задоволят Милен, Али и Калина (Мария Сотирова) и те ще вземат изцяло в свои ръце търсенето на възмездие за действията на шеф Лагадинов. Междувременно разговор между Дерин и Пумпалов (Борислав Чучков) ще наклони везните в друга посока и животът на един от героите ще виси на косъм и ще зависи изцяло от подземния бос и неговите планове и страхове. 

Марта (Ирини Жамбонас) отново ще бъде поставена на границата между доброто и злото, а от коя страна ще застане този път, ще бъде осъзнато нейно решение. 

 Междувременно Драго (Цветан Алексиев) е готов да направи всичко възможно, за да заличи Пумпалов от своя живот и този на близките си. Той ще получи помощ от герой, който ще се върне изненадващо в действието и също ще се обърне срещу Пумпалов. 

Зрителите ще видят тържество на любовта на самия финал на сериала, което ще приключи по неочакван начин. Животът на всички герои ще бъде поставен на карта, а тяхното евентуално спасение ще се крие в един телефонен разговор.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали