Илиан Тодоров вече не е част от „Атака“

Официално вече не съм част от ПП "Атака". Истината е, че аз никога не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за "Атака", работа, на която посветих цялото си време. Това заяви областният управител на София Илиан Тодоров в обръщение до медиите.

"Като областен управител на Софийска област, заедно с екипа на областна администрация направихме добри неща. Две от тях, по които работя повече от година и половина, са споразуменията за сътрудничество между Софийска област и Китай и Софийска област и Мароко, които смятам да финализирам, заради възможностите за развитие, които предоставят на Софийска област. Зная, че гражданите ще го оценят", се казва в съобщението

"Относно оставката ми като областен управител, която както знаем, всеки носи джоба, уверявам ви, ще бъде плод на обмислено решение", заявява Тодоров.

Тодоров заяви пред Нова тв, че причината за решението му е двугодишен спор с Десислав Чуколов, депутат и зам.-председател на партията. От партия "Атака" все още не са коментирали случилото се.

Коментари

Задължително поле