Илияна Йотова разговаря със студенти на „Дондуков“ 2

Вицепрезидентът Илияна Йотова посрещна група студенти в Деня на отворените врати на президентската институция. Възпитаниците на Университета по библиотекознание и информационни технологии, ръководени от проф. д-р Мариела Модева разговаряха с вицепрезидента по актуални теми, свързани с нейната работа, както и такива, представляващи интерес за бъдещите бакалаври.

Студентите от специалност Информационни технологии в съдебната администрация зададоха въпроси относно правомощията на Илияна Йотова и по-специално за Комисията по помилвания. Младите гости на вицепрезидента поставиха и други важни теми в дискусията, като използването на специализирани информационни ресурси за нуждите на съдебната администрация.

Студентите от специалност Информационни ресурси на туризма разговаряха с вицепрезидента Йотова за възможностите за рекламиране на България като туристическа дестинация, особено в контекста на предстоящото за страната ни председателство на Съвета на Европейския съюз. Бъдещите бакалаври споделиха с Илияна Йотова очакването си държавните институции да бъдат по-отзивчиви към проблемите на младите хора.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България