Ирина Шейк и Брадли Купър - родители за пример

Ирина Шейк и Брадли Купър с малката Лея.

Поделят отговорността си към детето

Ирина Шейк и Брадли Купър бяха заедно от 2014 до 2019 г. и след раздялата останаха в добри отношения, като заедно са ангажирани в отглеждането на тригодишната си дъщеря Лея. Фактът, че между бившите влюбени цари мир, красноречиво се доказва от многобройните снимки на папараците, които показват, че на всяка среща 35-годишният модел и 46-годишният актьор се държат като стари приятели.

Наскоро в интервю за ET фактът, че Ирина и Брадли се разбират добре, беше потвърден от близък до звездите човек. Той уточни, че дъщеря им Лея, която е основният приоритет в живота на всеки един от звездните родители, им е помогнала да поддържат нормални отношения след раздялата.

“Имат много сърдечни и приятелски отношения. Съвместното възпитание на дъщеря им според графика не е проблематично и те много се уважават. Бебето Лея е основен приоритет за Брадли, а Ирина е много грижовна майка. И двамата искат най-доброто за дъщеря си, така че за тях е лесно да са екип”, каза анонимният източник.

По-рано Ирина само веднъж даде подробен коментар за връзката си с Брадли Купър. Моделката не хвърли светлина върху истинските причини за раздялата с приятеля си, но призна, че няма оплаквания от бившия си и му е благодарна за годините, прекарани заедно: “Мисля, че във всички взаимоотношения, дори и в най-добрите, ние внасяме и най-хубавите, и най-лошите си прояви - това е човешката природа. Мисля, че с Брадли имахме голям късмет да изживеем това, което беше между нас.

Наскоро Ирина Шейк и Брадли Купър отново бяха забелязани заедно в Ню Йорк. Актьорът умишлено отложи всичките си работни дела, за да прекара време с дъщеря си. През уикенда детето прекара нощта при баща си, а в началото на седмицата отново се върна при майка си. Преди това моделът и актьорът се споразумяха, че ще споделят по равно родителските задължения и ще вземат дъщеря си при тях в съответствие с работния си график.

Коментари

Задължително поле