Истината е, че внасяме украинско зърно, за да помогнем на Украйна във войната

За да имат украинците средства за победата, за оръжие, с което да трепят агресорите

Много приказки, много нещо. А истината е, че внасяме украинско зърно, за да помогнем на Украйна във войната. Да може приятелската нам страна да победи наглите, агресивните и простаците, които започнаха тази война. Да победи Русия. Да победи московските военнопрестъпници. И това е най-важното. Така трябва да бъде. 

Затова и ще внасяме украинско зърно, за да имат украинците средства за победата, за оръжие, с което да трепят агресорите, за храна на храбрите си воини, които се бият на фронта. Може да е малка нашата българска помощ, но е от сърце. Защото руското зло трябва да бъде победено! 

Марш на зърнарите у дома! Те не мислят за България. Техният протест е проруски, прокремълски. С него те защитават военнопрестъпника в Кремъл. Този им протест е антибългарски и антиевропейски. Затова не заслужават и една добра дума. 

В условията на война тяхната протестна акция е наистина терористична. И няма нужда премиерът Денков да им се извинява. Няма за какво. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. 

На зърнарския терор трябва да се отвърне с нашата съпротива. И с повече подкрепа за Украйна. Защото няма нищо по-важно днес от победата във войната срещу Русия! От помощта за жертвите на тази война. Помощта ни днес е залог за едно по-добро бъдеще! Бъдеще без Путин, без кремълски ненормалници, без митрофанчета, без национални предатели русофили!

От фейсбук, заглавието е на редакцията

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари