Ицо Хазарта в политиката - този мач го гледахме вече два пъти тази година

Шоуменът Слави Трифонов и председателят на ИТН Станислав Трифонов. Летящата козила Ерато и депутатът Елисавета Белобрадова

Не прибързвайте с очакванията от хора като Ицо Хазарта в политиката. Припомнете си, че сме наблюдавали този мач вече, при това точно тази година.

Мачът "известна с острия си език и поза на непукист личност влиза в политиката". Всеки път си казваме "е сега ще стане интересно! Тоя/тая ще ги направи на луди тия сухари и калинки в парламента."

Казвахме си го на първите избори със Слави. Той пък взе, че се скри. Изобщо не отиде в парламента, а ни занимаваше с бутафорни и скучни лайфове от дивана. Разочарование.

После си го казвахме на вторите избори с Летящата Козила Ерато (Елисавета Белобрадова, бел. ред.). Хиляди лелки бяха изпаднали в истерия как "Козилата ще ги направи на луди тия сега в парламента". Лична позната, фенка на "Майко мила", ми обясняваше колко неконтролируема е Козилата, нищо общо с другите депутати, няма да може и собственото ръководство да я удържи. "Няма да слезе от трибуната, вкарваме тайфун в парламента!". Тя се оказа по-ниска от тревата, занима хората на два пъти с това какъв тоалет и асистент да си избере, след което хапна две кюфтета в столовата, оплака се, че са я предредили, и си тръгна. Разочарование.

Та, стигаме до трети парламентарни избори тази година, и трета звезда с трансфер към НС. Пак същият филм, пак свръх реакция и свръх очаквания. "Този ще ги разбие вътре!". Ми, не, най-вероятно няма. Най-вероятно нищо съществено няма да направи или каже. Не, защото е той - нямам нищо лошо, което да кажа за Хазарта. А просто, защото това ни учи опита за трети път тази година. Тези хора са в образ на сцената и пред компютъра. Напълно фалшив образ. Истинските те, там в реалния център на властта, стават по-ниски от тревата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Коментари