И внучките на Пеле го подкрепиха на Коледа в болницата

Кралят на футбола Пеле прекара Коледа с членове на семейството си, които го придружават в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло, където той е хоспитализиран от 29 ноември. Здравословното състояние на 82-годишния бразилец се влоши през последните дни заради прогресия на рака на дебелото черво, срещу който той се бори.
На Рождество една от дъщерите му - Кели Насименто публикува снимка в профила си в Instagram, на която се вижда и настоящата съпруга на бившия футболист Марсия Аоки и други членове на семейството му. "Почти всички. Весела Коледа. Благодарност, любов, задружност, семейство. Същността на Коледа. Благодарим на всички ви за цялата любов и светлина, които изпращате", написа дъщерята на Пеле. На снимката са също Флавия и Едино (син на Пеле) и неговите внучки София и Стефани. „Татко, моята сила е твоя “, написа синът му в социалните мрежи към снимка, на която държи баща си за ръка.
В петък вечер Кели сподели снимка, на която се вижда как прегръща баща си. „Все още сме тук, в борбата и във вярата. Още една нощ заедно” , бяха думите й, придружаващи снимката.

Бившият футболист беше приет за преоценка на химиотерапията му срещу рака на дебелото черво, открит през септември миналата година, и за лечение на респираторно заболяване, причинено от Covid-19. Последният медицински доклад показва, че е имало прогресия на заболяването и че той е получавал грижи за бъбречни и сърдечни дисфункции. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят