Йозге Яъз от "Обещание" се завръща на малкия екран в Турция в четвъртък (ВИДЕО)

Турската актриса Йозге Яъз, придобила огромна популярност у нас с ролята на Рейхан в "Обещание", се завръща на малкия екран в родината си този четвъртук. Това ще стане с новия сериал "Лявата ми половина" (Sol Yanım), който се оказа един от най-дългоочакваните сериали в южната ни съседка.

"Лявата ми половина" ще се излъчва всеки четвъртък от 21 часа по турската StarTV.

Освен Яъз в актьорския състав на сериала са още Толга Менди, Джемре Байсел, Джансел Елчин ("Огнено сърце"), Дефне Самйели ("Завинаги"), Емре Бей, Есра Безен Билгин, Дениз Барут ("Изгубени години" и "Сезони на любовта"), Танер Румели ("Времето лети" и "Любов на инат"), Седа Акман ("Истанбулска приказка", "Малки тайни", "Опасна красота" и "Сърцето на града"), Бениан Дьонмез, Фейза Дживелек, Тууче Ачъкгьоз, Еджем Аталай, Ергюл Мирай Шахин, Емре Динлер, Октай Чубук, Алейна Шен, Явуз Пекдикер, Демет Генч, Хайдар Койел, Джелял Так, Мурат Балджъ, Йозгюр Джем Туулук, Ефе Ташделен, Айше Кърджа, Хасрет Уснекер и други. 

"Лявата ми половина" разказва историята на Серра, младо момиче, следващо в университет и работещо като камериерка в хотел, за да се грижи за майка си и да посреща разходите по образованието си. В частния университет, в който учи със стипендия, тя се запознава със Селим (Толга Менди), който е израснал в богатото и уважавано семейство Кутлусай и никога не е бил лишаван от нищо. Срещата им ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата им. 

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали