Йозджан Дениз унижи сестра си

В Турция и извън нейните граници Йозджан Дениз е известен не само като талантлив и харизматичен актьор, певец, режисьор и сценарист, но и със скандалния си живот. Този път той публично унижи сестра си. Това се случи, след като тя, в личния си микроблог, говори неласкаво за съпругата  му: „..Тя дойде от Иран, за да стане известна (актриса в епизодични роли). С всички средства, с измама или с лъжа, примами Йозджан да се ожени за нея и го отчужди от семейството...”

Йозджан Дениз този път не замълча. „Винаги си била най-хитрата и най-невъзпитаната в семейството. Но почакай, видеото, което имам за теб и женения мъж, с когото излизаш, те очаква“, написа той.

Феновете на актьора бяха разделени на два лагера. Някои са убедени, че Йозджан е постъпил правилно - защитил е съпругата си и е поставил сестра си на място й. Други твърдят, че Дениз се е държал подло – заплашвал е сестра си и недоказано я е обвинил в любовна връзка с женен мъж. Самар Дадгар не се намеси в семейния скандал на съпруга си.

Йозджан Дениз се ожени за израелски модел през януари 2023 г. Въпреки разликата във възрастта от 22 години, Дадгар многократно споделя, че са щастливи, но близките на актьора така и не се примириха с избора му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица