Казаха им, че са грозни - сбъркаха!

Красотата на холивудските актьори често се смята за неоспорима величина, но не малко безспорни секссимволи от екрана днес, преди време са били обиждани заради външния си вид. Ето на кои звезди продуцентите казаха, че са грозни, и сбъркаха.

Звездата от „Игрите на глада“ Дженифър Лорънс съвсем не направила добро първо впечатление на едно от прослушванията си. По време на кастинг за роля продуценти подали на Лорънс нейни снимки и й казали да ги използва за мотивация, за да отслабне, тъй като в момента просто не ставала.

Сара Джесика Паркър е обявена от Maxim за най-несексапилната жена на света. Въпреки това тя става популярна по целия свят.

В началото на кариерата на актрисата Лиа Мишел един мениджър й казал, че никога няма да пробие в Холивуд с този нос. Тя обаче отказала да си направи пластична операция и въпреки това успява.

И актрисата Лизи Каплан се е сблъсквала с много откази на продуценти, преди да се добере до светлините на прожекторите, защото са я смятали за добра, но грозна.

Преди да получи ролята в сериала „Без пукната пара“, я накарали Кат Денингс да отслабне и да си оправи зъбите като задължително условие.

„Това грозно нещо“

През 70-те години Мерил Стрийп се опитва да спечели роля в "Кинг Конг", но когато я вижда, режисьорът Дино Де Лаурентис възкликва възмутен пред всички: "Защо ми водите това грозно нещо!" Той го казал на италиански, без да знае, че тя разбира този език. Тя му отвърнала на италиански, че съжалява, че не е достатъчно красива за неговия филм.

„Дебеланата“

Любимата на певеца Джон Леджънд Криси Тейгън, която днес е смятана за една от най-големите красавици в света на шоубизнеса, е била наречена директно "дебелана" от марката за дрехи Forever21 по време на фотосесия. Сексапилната моделка си признава откровено, че заради обидата ги мрази до ден днешен.

„Няма сексапил“

Звездата от нашумелия британски сериал „Шерлок Холмс“ Бенедикт Къмбърбач за малко да не получи главната роля. От BBC смятали, че няма достатъчно сексапил, за да пресъздаде знаменития герой, създаден от сър Артър Конан Дойл. Актьорът обаче си спечели любовта на публиката и опроверга първоначалната грешна преценка на продуцентите.

„Не бива да става актриса!“

Уинона Райдър разказва за унижение, което е претърпяла в началото на кариерата си. "Бях по средата на прослушване, когато ме прекъснаха, докато говоря, и ми казаха: "Слушай, дете, не бива да ставаш актриса. Не си достатъчно хубава. Върни се, откъдето си дошла, и продължи да учиш. Не ставаш" - споделя актрисата.

„Махай латино дупето“

Днес певицата Дженифър Лопес е считана за един от най-големите секссимволи в Холивуд, но едно време упорито е била убеждавана от своите мениджъри да стопи малко от латино дупето си. Днес тази част от тялото на звездата е застрахована за 300 милиона долара. Целият силует на Лопрес е оценен за 1 милиард долара.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица