Каква смърт очаква зодиите

Овен

В битов инцидент

Едва ли ще ви погуби короната. Освен ако не наричате „корона“ рогата си. По-вероятно е да намерите смъртта си при челен удар в главата. Ще го получите или от ръката на приятел, или от ръката на враг. И в двата случая причината ще е, че сте ги изнервили до състояние на афект. Третото, което може да ви нарани съдбоносно, е гледката на рязко приближаващата се към главата ви стена. Преди да се кюснете, дори няма да се замислите, че насреща ви е железобетон. Вероятно бихте предпочели да загинете в лавина на Еверест, но смъртта ви със сигурност ще е банален битов инцидент. Свиквайте с тази мисъл.

Телец

От хладилника

Вие давате ли си сметка, че откакто сте в изолация, непрекъснато държите вратата на хладилника отворена? Накрая ще се наложи да викате майстор да разшири рамката на вратата, за да излезете. Астролози предвиждат, че има реална опасност вие, Телците, да посрещнете смъртта с издут от преяждане корем. Гибелта ви ще е или героична - ще ядете, докато се пръснете, и за вас после ще пишат по вестниците, или трагична - от болест, която произтича от прекомерната ви страст към вкусната храна. Има и трети вариант. Може да хванете най-банален менингит от много дългото стоене пред хладилника.

Близнаци

Пандемия не ги лови

Трябва да знаете, че Близнаците не умират, те просто млъкват завинаги. По възцарилата се подозрителна тишина близките им се ориентират, че се е случило нещо лошо. Ако сте родени под този знак, смъртта ще ви посрещне под формата на човек в бяла престилка, който повтаря: "Спокойно сега, не бива да се вълнуваме." Едва ли една пандемия ще успее да ви затвори устата. Някои мистици смятат, че всеки Близнак в крайна сметка загива от ръката на злия си двойник. Но ние с вас сме наясно, че пиенето, дрогата и разгулният живот също може да ви убият. Ако са в неправилните съотношения.

Рак

Той не умира

Вместо да хване един коронавирус - истински или въображаем – и да скъси живота на близките си, докато някой от тях не я пречука в пристъп на афект, жената Рак смята да издъхне постепенно от пълно изтощение в служба на детето (дори и да е вече плешиво, 50-годишно и с шкембе). С мъжете, родени под този знак, нещата стоят различно. От тях се очаква да се пръснат от егоизъм и тревоги по собствения си пъп. Но тъй като такава смърт е невъзможна, значи остава другата опция - колкото и да са болни и многострадални, мъжете Раци няма да умрат. Никога. Поне докато стигнат до дълбока старост.

Лъв

Вариантите са безкрайни

Не е лесно да се гадае от какво би загинал Лъвът - от противопехотна мина, от неотворил се парашут, от вбесен конкурент, или докато си прави селфи с гърмяща змия. Знае се само, че нелепа смърт от някакъв си вирус не му подхожда. По-възможно е да го прострелят или намушкат с нож при сбиване. Вариантите са безкрайни, колкото са и опасностите, които се разпръскват подобно на облаци пред светлия лик на Краля Слънце. Огромната му самонадеяност го кара да се чувства недосегаем. Всички останали знаем, че не е такъв, дори и наемният убиец, който от две седмици ходи като сянка по петите му.

Дева

От яд към ближния

Съвсем прости неща могат да сложат точка на житейския път на Девите. Едно от тях е ядът, че домашните не ги слушат по време на изолацията. Второто е хипохондрията. Страхът да не прихванат от новата зараза ги вкарва директно във филма „Заразата“. Дори няма да се наложи реално да се разболяват – всяка истинска Дева може да си умре ей така, от едното самовнушение. Напоследък прословутите чистофайници Девите имат и оправдание непрекъснато да търкат и поливат със спирт и белина. Много късно ще проумеят, че стерилността не ги предпазва от това, от което най-много се боят – липсата на контрол.

Везни

Безсмъртни са

Везните се оказват безсмъртни. Дори и да се заразят с коронавирус, те едва ли ще преминат в отвъдното. Ще се спрат на прага му в хамлетовски колебания. Зациклили още на репликата: "Да бъдеш или не - туй е въпросът", те въобще няма да могат да се съвземат и да умрат като останалите порядъчни хора. В техния случай това зацикляне ще е по-скоро кокетиране със славата им на нерешителни, която ще използват, за да не се лишат от всичките часовници, обувки, слънчеви очила, коли и други красиви неща, които просто няма начин да оставят, за да си легнат в кален и мръсен гроб.

Скорпион

Порокът ще го затрие

Не го мислете, няма да го покоси вирус. Най-сладка гибел очаква този порочен тип, Скорпиона. Според всички предсказания на астрологията, астрономията и някои древни гадателски умения, като хвърляне на боб и карти таро, той ще бъде погубен от страстта си към секса и алкохола. Най-вероятно ще получи инфаркт, инсулт или смъртоносно венерическо заболяване, докато се бъхти да защити славата си на ненаситен любовник. Ще издъхне на „бойното поле“, както Патриархът на българската литература (който впрочем е Лъв, а не Скорпион) Иван Вазов е починал – докато люби млада жена.

Стрелец

Ще почине от съклет

Това е единственият зодиакален знак, чиято смърт ще бъде пряко следствие на бръмбари в главата. Невъзможно е да се предвиди как ще стане това, но прогнозите сочат на първо място смърт чрез задушаване с найлонов плик (след думите "Я ми засечи колко ще издържа!"), неволна електроевтаназия ("Дали ще ме удари ток, ако хвана тези двете жици?") и пребиване (последвало репликата му: "К’во ме гледаш, някакъв проблем ли имаш?!"). Е, може да ги постигне и банална гибел - катастрофа, обесване или да ги нахапе до смърт акула. Макар че в сегашната ситуация има опасност да умре и от съклет.

Козирог

Няма да е веднага

Заобиколен от деца и внуци, Козирогът ще издъхне на смъртния си одър порядъчно, с побелели коси, увенчали патриаршеската му глава. Понеже доста е хапвал, пийвал и палувал, здравето му е влошено и ще му се наложи да се оттегли от този свят по-рано, отколкото се е надявал. Козирогът усеща, че е взел от живота своето, така че е готов да се предаде в обятията на повелителя на подземното царство, който и да е той - Хадес, Анубис или шефа на „Гробищни паркове“. Но всяко нещо с времето си. Засега добрата му имунна система ще го предпази от срещи с госпожата с косата.

Водолей

На барикадите

Той понася добре изолацията и не се поддава на паника. Доброто разположение на духа ще го спаси от заразата. Водолеят или ще издъхне на барикадите, или ще се задуши в найлонов плик за трупове, в който доброволно е влязъл, намазан в кръв, за да прави веганска демонстрация, или ще бъде убит от най-близките си, които накрая не са издържали на изстъпленията му. В първите два случая смъртта му ще бъде щастлива, защото ще е дал живота си за каузи, в които вярва. В третия гримьорите в моргата ще имат доста работа, но така и няма да успеят да заличат изражението на крайна изненада.

Риби

Смъртта е сън в съня

Искам да умра като дядо - щастливо в съня си, а не с писъци, ужас и кръв като пътниците в автобуса му. Всички си мислят, че това е виц, но той е по действителен случай от житейския път на един представител на знака Риби. За Рибите целият живот е непробуден сън. Когато не спят, са замечтани, отнесени или пияни и затова трудно можеш да ги хванеш в напълно будно и концентрирано състояние. Те са еволюирали и умеят да оцеляват дори на автопилот. Въпреки това и при тях се случват сакатлъци като гореспоменатия случай с дядото. За тях смъртта е просто преминаване от един сън в друг.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп