Какви природни дарби притежават зодиите

Овен

Вдъхват увереност

Овните вдъхват увереност на хората, с които общуват. Добре е да имате в приятелския си кръг поне един представител на тази зодия, тъй като могат да покажат любов и грижа. Те помагат на хората да станат духовно по-силни и по-устойчиви. Това е дарбата на Овена. Според астролозите, знаят как да дадат увереност на другите. Ако сте приятели с Овен и ги обичате, те ще ви помогнат да станете по-силни духовно. Овните са много енергични, активни и жизнерадостни. Те са родени лидери, така че тяхната енергия е достатъчна не само за тях самите, но и за всички останали. Смята се, че именно Овните привличат противоположния пол, като магнит, те лесно успяват да изградят личен живот. 

Телец

Усещане за сигурност

Телците помагат на другите да видят себе си от различна гледна точка. Когато човек види истинското си лице, черти на характера и природата, може да се промени към по-добро, да премахне недостатъците си и да увеличи достойнството си. Дарбата на Телците е, че те помагат на хората да видят себе си отвън, което не винаги носи удоволствие и положителен резултат. Телецът се отличава със способността си да превръща приказката в реалност. Твърдото им намерение и силно желание може да накара света да се променя в тяхна полза. Много хора смятат, че това е съвпадение - не, това е тяхната вътрешна сила. Допълнителен бонус е усещането за сигурност, което създават за близките си.

Близнаци

Естествено чаровни

Близнаците имат ярък природен чар и това е техният голям плюс. Хората често са привлечени от тях като магнит. Само един поглед – и вече не могат да живеят без тях. Общуването с Близнаци помага на другите да разкрият своите тайни и да покажат истинското си лице. Естествения чар е техният прост, но мощен дар и малцина могат да устоят на него. Тази дар им помага да научат всякакви тайни и да хвърлят светлина върху всякакви събития. Друг магически дар на Близнаците е способността да общуват. Могат да "заговорят" всеки, да го спечелят и да получат необходимата информация. Имат и силно изразена телепатията - обикновено са добри в четенето на мислите и чувствата на другите хора.

Рак

Силна интуиция

Раците имат силна интуиция, която им помага да не правят глупости и винаги да бъдат успешни в живота си. Ако Раците говорят за събития, които предстои да се случат, астролозите съветват да ги слушате. Благодарение на тях можете да решавате различни трудни житейски задачи и да сбъдвате мечти. Раците имат дарбата на предчувствие. Имат силна интуиция под формата на умствени способности. Ако Ракът каже на друг човек, че може да има проблеми или обратното, че ще успее, тогава няма съмнение. Раците са истински емпати, те са 100% въвлечени в емоциите на хората. Важно е да обръщат повече внимание на психическото си здраве, защото често се пренасищат с чувствата на другите.

Лъв

Притегателна сила

Лъвовете имат притегателна сила. Хората често идват при тях за ценни съвети и това е техният голям дар от природата. Въпреки трудния си характер, винаги са търсени за помощ. Дарбата на Лъвовете се крие във факта, че те се харесват на хората, които сами посягат към тях. Представителите на този знак се "хранят" с положителни емоции под формата на възхитените погледи на другите, бурните аплодисменти и безкрайното обожание. Астролозите смятат, че Лъвовете може да успеят само ако тълпа от верни фенове го последва. Енергията на абсолютния фанатизъм на такива хора помага на Лъва да постигне желаните цели в живота, но само ако усеща пълната подкрепа на близките си хора.

Дева

Подреждат всичко

Девите имат дарбата да разбират всеки човек с всичките му предимства и недостатъци. Те са добри събеседници. Още в ранна детска възраст имат способността да слушат и да говорят на различни теми. Никой друг не може да научи това толкова бързо и ефективно, колкото Девите. Те умеят да структурират пространството около себе си. Това е ходещ органайзер, който може да върши сто неща наведнъж. Магическата им способност се крие в подреждането на всичко, до което се докоснат. Във всяка ситуация на хаос, Девата бързо ще възстанови реда и ще организира всички наоколо. И колкото по-възрастен е човекът, толкова по-силно се проявява този дар, с който Вселената ги е дарила.  

Везни

Внасят баланс

Везните имат дарба, която помага да се създаде истинска красота от подръчни средства. Творчески личности, те отлично знаят как да направят своя свят интересен и необичаен. Могат лесно да печелят пари и да купуват необходимите, ценни неща. Везните имат една много рядка дарба – могат да сътворят нещо красиво от най-обикновени предмети. Способността им да виждат великолепието в обикновените неща им позволява да разбират изкуството по-добре от всеки друг. Везни е синоним на думата "баланс". Знаят какво да кажат, за да изгладят острите ръбове, как да задоволят желанията на всеки. Тяхната дарба е да балансират духовните, материалните или физическите взаимоотношения.

Скорпион

Преодоляват трудности

Скорпионите имат дарбата да не се страхуват от трудностите по пътя. С лекота решават различни проблеми не само на своите, но и на близки хора. Имат невероятна сила на духа, която им помага да вървят уверено срещу всички неприятности в живота. Смели, решителни, но и отмъстителни. Никой не може да се справи с несгодите като Скорпион. Суперсилата на Скорпиона е способността да изчисляват ситуацията три стъпки напред. Те винаги знаят точно "какво ще се случи, ако", така че почти никога не попадат в форсмажорни обстоятелства. Представителите на тази зодия абсолютно винаги постигат своето. Ако не го получат, това означава, че всъщност не са го искали достатъчно силно.

Стрелец

Могат да лекуват

Стрелците имат необичайна и важна способност, дадена им от природата: те могат буквално да усвояват всяка информация. Според астролозите, ефективно използват наученото в трудни житейски ситуации и с готовност помагат и на другите със своите напътствия. Не обичат да задръстват мозъка си с ненужни неща. Стрелците са късметлии и любимци на съдбата, те са изпълнени с неизчерпаем оптимизъм, това е техният магически дар. Огнените хора зареждат пространството около себе си, могат да лекуват болести, да утешават страдащите, да помагат на нуждаещите се. Друга дарба е способността да бъдат на точното място в точното време, особено при непланирани пътувания.

Козирог

Мъдрост и търпение

Мъдри, интересни хора, които са развити интелектуално отвъд годините си. Интересно е да се общува с тях на любовни теми, те могат да бъдат добри психолози. Често дават мъдри и ценни съвети. Мъдростта, опитът и практичността са основните способности, които Висшите сили са им дали. Всичко, което Козирогът е преживял в живота си, било добро или лошо, той използва в своя полза. Козирозите са почти най-рационалните представители на зодиакалния знак. Но това не означава, че нямат суперсили, просто се проявяват в различен спектър. Козирогът винаги довежда започнатото до край, отличава се с издръжливост и търпение. Това качество им помага да постигнат целите си. 

Водолей

„Четат“ хората

Бързо превръщат враговете си в свои приятели, общителни и мили хора, имат много познати, които подкрепят в трудни моменти. Основният дар на Водолея е общителността и добротата. Мнозина ги мразят, но след пет минути общуване хейтърите се превръщат в истински приятели, защото осъзнават, че са сгрешили и се срамуват. Водолеите са мистериозни и нестабилни и е трудно да бъдат разбрани. Тяхната магическа дарба се крие в способността да „четат“ хората като отворена книга, и затова бързо се разочароват – загадката е интересна, докато не бъде разгадана. Езотериците вярват, че с редовни духовни практики те могат да овладеят пътуването през астралните светове.

Риби

Предсказват бъдещето

Рибите гледат на света през розови очила и това им помага да създават  истинска приказка в живота си. Астролозите съветват да бъдат себе си, периодично да свалят очилата си и да гледат на живота без тях. На Рибите е дадена уникалната дарба на прераждане, те също имат силно творческо начало. За това им помагат техният позитивизъм. Те са много чувствителни, могат да си говорят сами. Това не означава, че имат психически проблеми, просто представителите на водния знак усещат едва доловимо този свят. Освен това често имат пророчески сънища, с помощта на които предсказват бъдещето. При желание човек, роден под този знак, може да лекува други хора или да общува с мъртвите.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп