На 22 май 2019 да почерпят

„Парцелгейт” се развихри в Полша Премиерът си купил имот на шесторно по-ниска цена

След градушката в Горна Оряховица кметът свика кризисния щаб Градоначалникът е разпоредил незабавна проверка на щетите

Атанас Скатов се завърна от Хималаите

Министър Захариева: Германия счита България за важен партньор и за много силна проевропейска държава

Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

КФН: Изплащането на 10 лева обезщетение на наследници на загиналите в катастрофа край Своге е противозаконно

Народът му отпуска края – харчи за курорт, техника и ремонти Увеличаваме разходите си по-бързо от останалите европейци

ЦСКА не се предава, титлата между Разград и „Армията“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 май 2019

Ники Лауда – Майсторът на резките завои

Какво да правим, когато спешно ни трябват пари?

Всеки рано или късно се сблъсква със ситуация, в която са му необходими пари, с които в момента не разполага. Понякога нуждата от тези пари не е толкова важна и хората могат да почакат да ги съберат, но понякога се налага да разполагат с тези пари на момента и това съвсем не е от каприз. Не винаги можем да разчитаме на близки и приятели да ни дадат необходимите пари на заем; защото самите те имат разходи, които трябва да покрият, а и защото обикновено по този начин приятелството и добрите отношения започват да се губят, появяват се подозрения и съмнения, особено ако не можете да им върнете парите в обещания срок. Затова повечето предпочитат да прибягнат директно до кредити онлайн или бързите кредити.

Защо бързи кредити?

Те са начин да получите пари в рамките на 2000 лв за кратък период от време, с които да покриете сегашните си нужди. Обикновено сроковете за погасяване на дълга са от 5 дни до 3 месеца и те са за предпочитане от потребителите пред дългосрочните кредити, които се проточват с години. Нещо повече, хората, които са вземали заеми от банки знаят колко трудоемка и продължителна може да е процедурата по одобрение и отпускане на заем. А ако имате и лош кредитен рейтинг, нямате шанс да ви одобрят за такъв.

Това няма как да ви устрои, когато са ви нужни пари на момента. Именно затова са създадени сайтовете за бързи кредити, които отпускат нужната сума буквално за няколко минути. Не са ви необходими купища документи или доказателства за постоянни доходи, не е необходимо да търсите и поръчител. Всичко, което трябва да направите е да влезете в сайта на кредитора, да обозначите необходимата сума и периода, за който я вземате, и да натиснете бутона за кандидатстване. За целта попълвате кратка форма за кандидатстване с вашите данни.

До няколко минути ще получите смс или имейл, че кредитът ви е одобрен и че парите ви са преведени по банковата Ви сметка. Цялата процедура е изключително лесна и удобна, но не бива да се заблуждавате, че това означава, че можете да се забавите с плащанията безнаказано. Кредиторът ще наложи много високи лихви след всеки просрочен ден, така че нашият съвет е да бъдете стриктни в изплащането на вноските си, за да нямате проблеми.

Защо credx.eu?

Credx.eu представлява платформа, която може да ви запознае с най-големите и надеждни кредитори в България. Тя предоставя информация за времето, за което всеки отделен кредитор отпуска заема, както и основните условия за отпускане на бърз кредит.

Независимо дали търсите да вземете автокредит, заради неотложен ремонт на автомобила ви или за да си купите нова кола, дали желаете да теглите безлихвен кредит до заплата, кредитна линия, потребителски кредит, заем с лоша кредитна история и др., credx.eu ще ви насочи към правилното място. Ако сте над 21 години и под 65 години, вие имате всички шансове да бъдете одобрени за бърз кредит, дори и да имате лош кредитен рейтинг. Всъщност взимането на такъв кредит и безпроблемното му връщане ви дава добър шанс да подобрите кредитния си рейтинг, за да получавате по-изгодни бъдещи оферти за кредити.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

 1. Трябва да се има предвид, че всички тези „бързи кредити“ не са банкови институции, а „лихвари“. Затова е по-добре да поддържате кредитна карта към някоя банка. Повярвайте, въпреки годишните такси тези кредитни карти са много по-изгодни от бързите кредити.

 2. Добър ден,

  Кандидатствай за заем Аз съм г-н Юлиус Бекер, кредитор за кредит Имате ли нужда от кредити за проект, инвестиции, лични заеми, жилищни кредити, студентски заеми, заеми за консолидация и заеми за различни проекти? Имате ли нужда от заем за стартиране на малък, среден или голям мащаб? Имате ли нужда от заем за изграждане на къща или кола заем? Имате ли нужда от заем за закупуване на оборудване за машини за работа? Юлиус Бекер Кредитната фирма е отговор на всички ваши проблеми, даваме заеми с 2% лихвен процент и нашата сделка е бърза, сигурна и удобна. тези, които искат да получат заем от нас, трябва незабавно да се свържат с нас чрез (juliusbeckerfinancialhelp@gmail.com) за повече информация.
  В очакване на вашия отговор.
  С Най-Добри Пожелания
  Джулиъс Бекер.

 3. Уважаеми кандидати за кредит

  Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по електронната поща: elenanino0007@gmail.com

  Име:
  Необходима сума на кредита:
  Продължителност на кредита:
  Мобилен номер:

  Благодаря ви и Бог да благослови
  УВЕРЕНОСТ
  Елена

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.