Как се извиняват зодиите

Овен

С букет цветя

Разбира се, Овенът никога не е виновен. Така че няма за какво да се извинява. Дори и да има някаква грешка, тя не е изцяло негова. И същината на случилото се не е това, което твърдите. Дори поне стотина души да подкрепят вашата версия за случилото се! Срам за всички - тези хора лъжат! Овенът няма етични проблеми с отхвърлянето на вината. Но понякога дори той не може да изкриви реалността достатъчно и трябва да се извини. След това ще ви подари букет цветя, ще ви заведе на ресторант и до края на вечерта отново ще ви изиграе жестока шега. Дори и да признае, че греши, няма да се извини за това, което не е направил. Ако прецени, че е виновен, за да поиска прошка, ще ви изведе извън града.

Телец

С любимо ястие

Телецът е много упорит и е почти невъзможно да го накарате да се извини. Не че обича да спори: той наистина смята, че има причина за това. Телецът никога не лъже - дори когато казва очевидна лъжа. Сгрешил ли е? Не! Вие грешите! Какви доказателства имате, свидетели? Когато признае факта, че е виновен, го обзема угризение за стореното. Но ще му отнеме известно време, за да се извини. Тогава ще бъде готов не само да каже, че съжалява, но и цяла седмица ще се държи като ангел и ще ходи на пръсти. Лошата новина е, че не си е научил урока и след месец-два пак ще направи същата грешка. Това важи особено за любовните му връзки. За да поиска прошка, Телецът ще сготви любимото ви ястие.

Близнаци

Със специален подарък

Всички Близнаци искрено вярват в свръхестественото: те са сигурни, че ако нещо се отрича дълго време, тогава те в крайна сметка могат да убедят другите в своята невинност. Ако сте адекватен човек, приемете факта, че едва ли ще можете да намерите извинение за това поведение. Човекът, който е накарал Близнаците да признаят, че са сгрешили, не е човек. Или е от паралелна вселена, или е работил за КГБ. За утеха знайте, че те никога не повтарят една и съща грешна постъпка. Има обаче много други неизползвани досега грешки. Дори да ви обидят, те ще се преструват, че нищо не се е случило, докато не ги помолите директно да се извинят. За да поискат прошка, ще ви купят специален подарък.

Рак

С рисувана картичка

Няма да се почувствате много зле, ако вашият приятел Рак ви обиди. За разлика от повечето зодии, той осъзнава и признава грешките си. Това е голям плюс в неговия характер, но понякога може да излезе през носа му, под формата на сополи. Ракът се извинява веднага щом разбере, че е сгрешил. Прави го само защото не иска другите да му се обидят или да му се ядосат. Той се опитва да компенсира това с внимание, подаръци и дори публични прояви на угризения. Ако са направили нещо прекалено лошо, те страдат от ужасни угризения и дори могат да се разболеят. И след като го преодолеят, започват да ви мразят, че не се чувстват добре. За да поиска прошка, ще подари ръчно рисувана картичка.

Лъв

С почивка за уикенда

Лъвът ще превърне гнева ви във ваше наказание. Той кротко признава вината си и излъчва допълнителна доза чар. Все пак той ви въведе в своя интимен свят и ви даде всичко от себе си, давайки ви да разберете колко сте неблагодарни, когато му посочвате грешката и с това показвате, че не го уважавате. Вие обидихте жестоко това красиво и многострадално създание - Лъвът, настоявайки за извинение. Грешката обаче стана благодарение на вас, дори най-вече заради вас (макар и да не сте участвали в случилото се). Имайте предвид, че Лъвът ще се покае, но само външно. Те са властни и уверени и затова се придържат към своята гледна точка. За да поиска прошка, ще ви заведе на почивка за уикенда.

Дева

С шоколадова торта

Всеки знае, че Девите са безгрешни. Но да предположим хипотетично, че са ви ударили шамар. Ако Девата греши за вас, не се ядосвайте. Радвайте се. Девите, които се вбесяват от чужда небрежност, са тройно по-строги към себе си. Щом разберат къде и как са сгрешили, те, безгрешните, са шокирани. Ако са жени, ще се извинят в текстово съобщение или имейл. Тогава ще ви се обадят, за да повторят извинението си и да се опитат да изкупят греха по всякакъв начин. Мъжете Дева рядко се извиняват устно. Те го правят чрез действие. Девата може да каже или направи нещо обидно, без дори да го осъзнава. За да поиска прошка, Девата ще приготви любимата ви шоколадова торта с ягоди.

Везни

С кратка бележка

Ако създават проблеми, Везните просто се спотайват. Не обичат да са виновни и избягват подобни чувства. Няма да ви позволяват да им припишете някаква вина. Ако го направите, ще ви се ядосат. Къде е логиката? Логиката на Везните е, че в крайна сметка се примиряваш и правиш първата крачка с думите: „Няма лошо, вече не ти се сърдя“. За тях е почти невъзможно искрено да се покаят, но обикновено са готови да ви простят, ако сте им посочили грешката. Най-опасни са Везните, които ви се усмихват, докато мислено ви мразят. Когато става въпрос за извинение, те често се отказват от принципите си, за да направят другите щастливи. За да поискат прошка, ще ви напишат кратка бележка.

Скорпион

С текстово съобщение

Скорпионът не е дебелокож и обикновено признава грешките си. Но... обикновено не вярва, че е сгрешил, защото във всичко вижда пръста на съдбата. Невъзможно е да убедите Скорпиона да ви се извини. Можете само да го оставите сам да вземе това решение. Бъдете сигурни, че това няма да стане очи в очи и е много вероятно да го направи чрез текстово съобщение. Когато поиска да изкупи вината си, Скорпионът ще бъде доста мек и дори ще е готов да изпълни всяко ваше желание, но трябва да знаете, че това е фалшива фасада. Вероятно има нужда от вашата помощ или предполага, че ще има изгода от вас за в бъдеще и не желае да губи ценен приятел. Не че ви използва! Просто си е такъв по характер.

Стрелец

С добри думи

Просто му обяснете, че е направил грешка, и той веднага ще каже: „Много съжалявам“. И наистина много съжаляват, особено ако са обидили някого. Но стрелците са като деца - нямат спирачки. Те правят грешка след грешка и веднага се извиняват. Дълбоко вярват във фразата "Хората естествено правят грешки". Тъй като самите те не са злонамерени, не смятат, че е необходимо да се прави от мухата слон. Ще чуете от тях: Ако сте направили грешка - извинете се, посочете грешката - опитайте се да я поправите. Но не разбират защо хората настояват за преговори, за изясняване на отношенията и за анализ на прегрешенията. С добра дума и комплименти ще ви накарат да се усмихнете.

Козирог

С интимен разговор

Козирогът е една от зодиите, които вярват, че никога не грешат. За него е въпрос на чест да не се извинява. Така че напъването е безсмислено. Някои представители на "рогатата класа" не са произнасяли думата "съжалявам" през целия си живот, което е рекорд. В случай на спешност той ще направи това, но с обяснение защо е решил да се извини и какви мотиви го подтикват към подобно неестествено поведение. Трябва да ви е ясно: Козирогът признава грешката си само за да ви направи услуга. Или защото смята, че е в негов интерес. Когато се извинява, не му е никак лесно. За да поиска прошка, Козирогът ще започне искрен и интимен разговор на уединено място, далеч от любопитните погледи.

Водолей

Искрено и делово

Водолеят знае как да се извини. Просто трябва сам да го поиска. А това е трудно, защото хората от тази зодия се раждат с формирана вяра, че винаги са прави. След като осъзнаят, че грешат, те спират да се инатят и веднага го признават. Ако са направили нещо наистина грешно, те правят всичко възможно да го поправят. Въпреки че съжаляват с цялото си сърце, няма да превърнат извинението в представление. Правят го от дъното на душата си. Може да изглежда, че нямат чувства, но всъщност ги е грижа за важните хора в живота им. Извиняват се делово, искрено, без излишно хленчене и посипване на главите с пепел. Точка „Съжалявам, направих грешка“. Продължаваме напред.

Риби

С любими песни

Не печелите нищо, ако обвинявате Риби. Колкото и меки и чувствителни да са, притиснати в ъгъла, стават непреклонни. Те се притесняват, когато изказват явни неистини и няма как да се справят с тях. Единственият ви шанс е да ги оставите сами да осъзнаят грешката си. Когато дойде време да се извинят, по-добре е да посветите поне половин ден на това: ще има море от сълзи, обяснения и самообвинения. Извинението им съдържа страдание и доза драма, много големи думи, целувки и прегръдки.Те ще спрат да треперят само след като ги убедите, че напротив, те, Рибите, са прекрасни, че напълно сте им простили и че не можете да живеете без тях. За извинение ще съставят плейлист с любимите ви песни.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп