Как ще похарчи парите си 103-ият тото милионер

Късметлията грабна над 5,5 милиона лева

След тегленето на печелившите числа в 70-ия тираж в игрите на Български спортен тотализатор стана ясно, че джакпотът в любимата тото игра на българите - „6 от 49“, е спечелен. Късметлийският фиш е пуснат в столичния квартал „Слатина“, а стойността му е била 4,20 лв. Жителите в района тръпнат в очакване да разберат кой е новият тото милионер и как смята да похарчи печалба.

А докато чакаме появата на 103-ия собственик на седемцифрена сума от тотото, “Труд” потърси мнението на финансови консултанти за това как късметлията да похарчи най-разумно парите си:

Лични придобивки - Сред най-големите желания на всеки новобогаташ със сигурност са скъпите материални придобивки. Финансовите специалисти обръщат внимание да не отделяме прекалено много пари за материални придобивки. Всеки тото късметлия с удоволствие би седнал зад волана на луксозен автомобил от престижна марка. Почерпките на роднини и приятели също трябва да се вземат под внимание. Със сигурност сумата ще бъде достатъчна за късметлията от „Слатина“, за да изпълни всяко свое желание.

  • Инвестиция в недвижим имот – Големите тото късметлии залагат на инвестицията в собствено жилище. Това е разбираемо, защото стара българска традиция гласи, че построяването на собствен дом е сред най-важните неща, които трябва да направи един човек през живота си. Ако 103-ият тото късметлия реши да следва поверието, то той може да закупи жилище във всеки град, както у нас, така и в чужбина.
  • Екскурзия на нови и непознати места – Опознаването на нови места е едно от най-ценните неща в живота на човек. Пътуването е начин да преоткриете себе си и да намерите вътрешния си мир. Сред най-предпочитаните дестинации са остров Бали, Дубай, Барселона, Париж и Лондон.
  • Усъвършенствайте себе си – Себеусъвършенстването се определя като най-важно в развитието на един човек. Ключово тук е да се отдадем на нещо, което ни е интересно и ни кара да се чувстваме щастливи. Страхотна възможност предлагат различни курсове и обучения, които да ви направят експерти в дадена област.

Ако и вие искате да бъдете пред дилемата как да похарчите милионите от тотото, то не се колебайте, а пуснете фиша си за „6 от 49“, защото джакпотът отново е седемцифрен и се очаква да достигне 2 150 000 в четвъртък.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото