Калоян Паргов: Оставам да работя в София

Искам да отговоря на всички, които през последните седмици ме питаха дали ще се кандидатирам за евродепутат. Отговорът ми е категорично „Не“. Това заяви лидерът на БСП–София Калоян Паргов, съобщават от пресцентъра на партийната структура.

„Благодаря на десетките районни и общински организации от София и страната, които издигнаха моята кандидатура за представител на БСП в Европейския парламент. Благодаря им за доверието и оценката за мен и моята работа“, каза още той и обясни защо остава да работи в София: „Защото за мен София е свързана с кауза, която има две измерения - работата за БСП начело на най-голямата организация в партията и работата за столицата, като общински съветник и председател на групата на БСП в СОС. Тук се чувствам полезен и щастлив“.

Той акцентира върху това, че си дава ясна сметка за отговорността на столичните социалисти за представянето на БСП на изборите на 26 май и подготовката за участието в местните избори през есента. „Тези два важни ангажимента, които стоят пред мен и Градската организация през тази година, не ми дават възможност дори да се замисля за ново лично кариерно развитие“, категоричен е Паргов.

„Но съм напълно убеден, че представителите, които ще изпрати софийската организация на БСП в Европейския парламент, ще се представят достойно и ще дадат своя принос за постигането на целите и принципите, които отстояват социалистите. Така, както беше и досега“, убеден е Калоян Паргов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика