Кариерата на Йозджан Дениз е пред провал

Скандалът около Фарук от "Завинаги" разраства

Обвиненията на бившата съпруга на известния актьор Йозджан Дениз за малтретиране и ограничаване на свободата й влияят негативно на кариерата му.

Актьорът е сигурен, че скандалът е изфабрикуван от бившата му съпруга, заедно с журналисти, точно преди премиерата на новия му сериал "Толкова дълго те чаках".

Според проучване, много фенове на Йозджан Дениз са се разочаровали от него след изявленията на бившата му съпруга. В социалните мрежи своеобразен флашмоб (предварително запланувана и организирана масова акция -б.а.) дори издига призив да не се гледа новата поредица с участието на актьора.

Турската общественост в по-голямата си част застана на страната на съпругата на актьора, въпреки твърденията на Йозджан, че всички думи на Фейза са само клевета.

Екранният Фарук от "Завинаги" заяви, че обвиненията са планирана акция срещу творческата му дейност и е замислена от онези, които биха се възползвали от "унищожаването" му.

Скандалът около Йозджан Дениз избухна след като бившата съпруга Фейза Актан Фейза даде интервю за "Hurriyet", в което заяви, че актьорът системно я унижавал и дори заканвал с физическо насилие.

Въпреки факта, че делото по развод на двойката отдавна е приключило, Йозджан и Фейза продължават да водят дела. Един от препъни камъните е собствената къща на Йозджан, която Фейза отказва да напусне, тъй като отглежда сина им там.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес